B.T. har bragt en række historier om de såkaldte auditions på Rungsted Gymnasium, hvor en række unge piger i 2016 og 2017 blev udsat for en række ydmygende udfordringer foran de ældre drenge fra skolen.

Nu viser det sig dog også, at de unge drenge på det nordsjællandske gymnasium også skulle gennem en audition, før de kunne få lov at agere tjenere til 3.g-pigernes middag.

En af dem er 18-årige Jens Torpe. I dag slår han sine folder på Espergærde Gymnasium, men i sensommeren 2016 var han netop startet på Rungsted Gymnasium.

17-årige Anja Leighton har tidligere i B.T. beskrevet, hvordan hun også i 2016 pludselig figurerede på en liste på Rungsted Gymnasium, hvor de ældste drenge havde nomineret hende til en audition, men for drengene var processen anderledes.

»3.g-pigerne lavede åbne auditions, hvilket betød, at alle kunne møde op, fordi de ikke kendte så mange af os. Til selve auditionen havde vi nogle 'udfordringer', som vi trak op af en krukke,« fortæller Jens til B.T. og fortsætter:

»Jeg kan ikke helt huske alle de forskellige udfordringer helt præcist, men jeg skulle give en lapdance, drikke nogle shots og svare på nogle spørgsmål, hvor mange vi havde været sammen med, hvem af 3.g'erne vi helst ville lave, osv.«

Netop den sidste seance med spørgsmålene ligger offentligt tilgængelig som video på internettet, og her kan man se, hvordan omkring 10 til 15 drenge bliver spurgt om alt fra, om de er jomfru, til hvorfor de bør blive valgt til middagen.

Men det var sjovt. Også selvom en af Jens' venner eksempelvis måtte slikke flødeskum af en pige.

»Jeg synes, det er vigtigt at pointere, at vi alle syntes, det var sjovt. Jeg ser ikke tilbage på det som noget dårligt, men nu vil jeg heller ikke gøre mig til talsmand for resten af drengene, men det er mit indtryk, at de også syntes, det var sjovt,« siger Jens.

Denne opfattelse står i stærk kontrast til Anja Leightons beretning om pigernes audition i 2016, hvor hun følte sig ydmyget, krænket og mobbet.

Jens blev efterfølgende udvalgt til at være en del af pigernes middag, hvor han skulle servere, og den aften husker han også som 'god og sjov'.