»De stopper mig på gaden og spørger: 'Er det ikke dig, der laver dansevideoer på YouTube?'«

Jo, det er det. Og så bliver der taget fanfotos.

Dette er et hverdagsscenarie for 30-årige Christine Meier fra Aabenraa, når hun er i Indien.

Her er det både på gaden, i supermarkedet og lufthavnen, at hun bliver prikket på skulderen af en inder, som glædeligt genkender hende:

»'Vi har lige danset til en af dine videoer til et bryllup' eller 'min mor danser til dine videoer', er nogle af de reaktioner, jeg får,« fortæller hun.

Christine Meier har over 400.000 følgere på YouTube. Til sammenligning har to af Danmarks største YouTubere, Rasmus Brohave og Julia Sofia, henholdsvis 281.000 og 196.000 følgere.

Hendes profil, hvor nogle af videoerne har fået mere end 8,6 millioner visninger, er fyldt med Bhangra, en folkedans, der stammer fra staten Punjab, som oprindeligt blev brugt af landmænd til den årlige høstfest Vaisakhi, der ligger i april. Efterhånden danses den til alle festlige begivenheder, især bryllupper.

Alligevel er Christine anonym, så snart hun træder ud af flyet i Københavns Lufthavn:

»Når jeg er i lufthavnen i Delhi, så vil folk have taget billeder med mig, men så snart jeg lander i København, er der ingen, der ved, hvem jeg er,« fortæller hun.

Dog er det en kontrastfyldt tilværelse, som passer Christine ganske godt:

»Feedbacken i Indien er så fed. Folk er jo vildt begejstret for mine videoer. Men det er også dejligt at kunne gå ned og handle herhjemme, hvor ingen lægger mærke til en. Det giver en anden ro,« fortæller Christine.

Men hvordan bliver man berømt i Indien?

I Christines tilfælde må man sige, at det har været tilfældighedernes spil.

Hun har nemlig altid danset som barn. Dyrket flere forskellige stilarter, som har været alt fra latin og mavedans til hiphop og standard.

»Men da jeg var 23 år, så jeg tilfældigvis Bhangra i fjernsynet. Jeg følte med det samme, at det var mit kald, og at jeg skulle prøve det.«

Derfor tog Christine til Mumbai, hvor hun dansede uafbrudt i fem dage.

»Da jeg kom hjem, kunne jeg mærke, at jeg ikke var færdig med Indien. Derfor rejste jeg derned igen flere gange, og jeg har også boet der permanent. Så arbejdede jeg på en skole, hvor jeg underviste i dans.«

Og apropos dans. Christine begyndte at lave små dansevideoer, som hun postede på YouTube og Instagram. Og der gik ikke lang tid, før de gik viralt og fik flere tusind likes.

»Det hjælper mig helt sikkert også, at jeg ikke kommer fra Indien, og mit udseende derfor skiller sig ud. Så har lokalbefolkningen nemmere ved at genkende mig,« fortæller hun.

På grund af coronssituationen bor Christine i øjeblikket hjemme i Aabenraa, men så snart hun er vaccineret, går turen til Indien igen.

»Så vil jeg undervise så meget som muligt og lave flere videoer med kendte indiske skuespillere og sangere. Der er også par musikvideoer på ventelisten,« fortæller Christine Meier.