28-årige mode- og livsstilsinfluencer Naomi Anwer er ikke i tvivl om, hvordan den perfekte dag i Aarhus ser ud. Fra tidlig morgen til sen aften.

Der er både kaffe, eggs benedict, designertasker, østers og champagne på menuén, når hun tager turen rundt i Smilets By med sin kæreste og deres venner.

På Instagram følger over 100.000 personer med, og nu kan du også tage med Naomi Anwer på tur i byen, som hun er vokset op i, herunder.

»Den perfekte morgen starter på Hotel Guldsmeden, der ligger nede på Guldsmedgade. Der er den fineste lille gårdhave, hvor jeg ofte tager ned og drikker en kop kaffe og laver lidt arbejde. Det er også det perfekte sted, hvis man ikke selv bor i Aarhus og skal overnatte her. Jeg bor lige ved siden af, så jeg har ikke overnattet i Aarhus, men på deres hotel i København har de virkelig hyggelige værelser. Hvis der er plads i gårdhaven, kan man købe en kande kaffe til 50 kroner og hygge med det.«

»Til morgenmad er jeg tilfreds med en bolle med smør og ost, men hvis jeg skal ud og have brunch, tager jeg gerne på Bernth og Co. Det ligger i den hyggeligste gård imellem Guldsmedgade og Badstuegade, og man kan krydse flere retter af på menukortet og sammensætte sin menú selv. Det er også det eneste og bedste sted i Aarhus, hvor man kan få eggs benedict – det kan jeg virkelig anbefale. De laver også en virkelig god tunmousse – så man skal bare give den gas til brunch.«

»Hvis man skal lidt videre i byen på shopping, kan jeg virkelig anbefale, at man tager et smut forbi Stoy på Store Torv. De har en blanding af nogle lidt dyrere brands, men også nogle 'lowkey' ting. Der er bare nogle brands, man ikke finder andre steder i Aarhus, og så har de uden tvivl byens bedste service. Jeg er altid kommet der, og jeg går også derind og tjekker op på, hvilke nye varer de får hjem. Jeg tager også gerne forbi Collage og kigger på tasker fra blandt andet Gucci og Balenciaga.«

»Inden aftensmad skal man også nå et smut forbi Café Drudenfuss, hvor man skal drikke en Thy-pilsner på hjørnet i solen. Min kæreste og jeg og vores venner går altid derned efter arbejde og får en fyraftensøl, og det er bare en klassisk Aarhus-ting. Det er også hyggeligt om aftenen, men den gode stemning er der især, når man kan sidde ude foran i solskinstimerne.«

»Når det er blevet tid til aftensmad, så går turen ofte mod Klassisk Bistro 65, hvor jeg skal have østers og champagne. De har altid de gode, små og fine østers, ikke de der store snotklatter. Og så har de champagne, som man selv kan stå og sable ude foran. De har også andre sindssygt lækre ting, og det er bare lidt et særligt sted. Ellers tager vi gerne på Bardok, hvor vi plejer at starte med vodkashots. Der er også en virkelig sjov og afslappet stemning derinde.«

»Sidst på aftenen, hvis man vil ud i nattelivet, så skal man helt sikkert tage på Gedulgt. Man skal huske at bestille bord, ellers er det helt umuligt. Det er bare et fedt sted, fordi det er gemt væk inde i en gård, og der er ingen skilte derind. Og så laver de bare de bedste cocktails. Min favoritdrink er godt nok ikke på menukortet, men den hedder penicillin. De vil gerne lave den alligevel, hvis man spørger pænt. Det er en whiskeydrink med røg og sådan noget – den smager så godt.«