En dansk familiefar vandt fredag aften knap 20 millioner skattefri kroner i EuroJackpot. Og dét fejrede han på en helt særlig måde.

Ud over at poppe nogle flasker champagne med konen og købe alt det dyreste på en restaurant med vennerne, sfik han og hans kone tatoveret vindertallene på deres kroppe.

Det blev en heftig lørdag med en kæmpe fejring af den nye titel som millionær. Manden, der er i halvtredserne, gift og far til syv børn, var på ferie i et sommerhus på Sydsjælland, da hans liv ændrede sig. Han vandt 19.658.488 kroner i EuroJackpot, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Først troede han ikke sine egne øjne, så han ringede fredag til Danske Spil for at hør om der var sket en fejl. Dét var der ikke.

Så et par flasker champagne blev åbnet, og lørdag aften inviterede vinderen seks venner på restauration i København.

»Vi gjorde alt for at få regningen op. Der blev simpelthen ikke sparet på noget,« lyder det fra den nyudklækkede millionær.

Søndag med tømmermænd besluttede manden sammen med sin kone, at de var nødt til at få foreviget vinderdatoen. Så de fik deres faste tatovør til at åbne sin tatoosalon, selvom det egentlig var en fridag.

Manden fik tatoveret datoen i en skattekiste på armen, og konen fik datoen skrevet i blæk rundt om anklen.

Efter noget af en ferie i det sydsjællandske kørte de hjem til deres hus i Sverige, som de nu har tænkt sig at sælge.

De havde nemlig kigget på et hus på Sydsjælland inden, og nu er planen at købe og renovere det.

Manden fortæller, at de fleste af pengene skal investeres på sigt, men her og nu skal pengene bruges på hus og to biler på danske plader, når familien flytter fra Sverige.

Lige nu venter han på at få besøg af Danske Spils millionærrådgiver. En rådgiver, der kommer besøg hos de vindere, der har vundet over halvanden million kroner, og som gerne vil have rådgivning i, hvordan man får det bedste ud af at være blevet millionær.