Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

60.000 dejlige danske kroner ind på kontoen hver måned de næste fem år.

Eller alt i alt 3,6 millioner kroner.

Det var resultatet, da en færing for nylig gik i kiosken efter cigaretter og ved lidt af en tilfældighed også købte et skrabelod.

Valget faldt på Guldbarren fra Danske Spil.

»Det var simpelthen så tilfældigt. Jeg plejer at gå ned i supermarkedet efter cigaretter, men der var lukket, og så gik jeg i kiosken i stedet for. Og så kunne jeg jo lige så godt tage et skrabelod med,« fortæller den glade vinder i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Den stoute færing gik i ro og mag hjem og begyndte at skrabe kuponen.

Da han så resultatet, havde han dog svært ved at bevare roen.

»Det var vanvittig heldigt! Jeg talte og talte og tænkte, at det måtte da være løgn. Så jeg løb hurtigt op til min ene søn og bad ham tælle efter, og han kom frem til det samme som mig. Men vi var helt paf begge to,« fortæller han.

På loddet kunne de se, at gevinsten var på intet mindre end 60.000 hver eneste måned i de kommende 60 måneder. En gevinst, der om knap fem år lander på et samlet beløb på 3,6 millioner kroner.

Han har dog allerede en plan for, hvordan pengene skal bruges.

»Jeg skal selvfølgelig lige udbetale den gæld, jeg har tilbage i huset, og så skal det have en renovering. Og så skal jeg selvfølgelig forkæle mine sønner og resten af familien, måske med en dejlig rejse sydpå.«

Går du også og drømmer om den helt store gevinst, så oplyser Danske Spil, at der fremover er ekstra store præmier i Eurojackpot.

Fra 25. marts vil førstepræmiepuljens maksimumbeløb bliver forhøjet, så den kan nå helt op på svimlende 750 millioner kroner.

Minimumsbeløbet vil stadig være på mindst 63 millioner kroner hver gang.

Andre læser også