Kendiskokken Umut Sararya meldte tidligere i denne uge ud, at han i februar næste år åbner en kro i Skanderborg – og modtagelsen af dén udmelding er gået over al forventning.
Det skriver han i et opslag på Facebook.
»Der var udsolgt på kun 45 minutter, hvilket gjorde, at vi åbnede op for flere billetter, som så også blev revet væk med lysets hastighed,« skriver han og fortsætter:
»Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og taknemmelig jeg er for, at I støtter op om det her vanvittige pop-up projekt,« lyder det fra kendiskokken.
Bookingerne er strømmet ind med så stor hast, at der lige nu står hele 3000 personer på ventelisten til at komme og spise på Postyr-Kroen, som stedet er blevet døbt.
På grund af den massive interesse for projektet, har holdet bag kroen besluttet at udvide åbningstiderne med en ekstra dag, så den også vil have åben om søndagen.
Det betyder, at kroen vil være åben fra 25. februar til 1. marts næste år.
Umut Sakarya åbner Postyr-Kroen sammen med kokken René Mammen.
På kroen vil der blive serveret klassiske danske retter som stegt flæsk og tarteletter, oplyser de to kokke i kroens annonceringsopslag.
