Det gik ikke alt for godt, da Fødevarekontrollen var på besøg hos The Burger i Broen Shopping i Esbjerg.

Isterningemaskinen havde slimede belægninger, en køkkenmedarbejder vidste ikke lige, hvordan oksekødet skulle varmebehandles, og så var der også problemer med allergene-oplysningerne.

Disse forhold gav anledning til at kvittere med en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

»Virksomheden er forespurgt om allergenet selleri er til stede i burgeren 'Hot and Spicy', som fremgår af virksomhedens menukort,« står der i kontrolrapporten.

Hertil lød svaret fra en medarbejder:

»Jeg har aldrig hørt om, at selleri er en allergene.«

Og det var et problem, som Fødevarekontrollen måtte notere sig.

Til JydskeVestkysten udtaler Burgerbar-ejeren, Roony Adams, at han er ærgerlig over situationen.

Han var ikke selv til stede, da Fødevarekontrollen var på besøg, da han skulle besøge sin søster i Tyskland. Derfor kunne han ikke komme sine medarbejdere til undsætning, da der blev stillet spørgsmål.