Nu forhenværende vicedirektør i Sundhedsstyrelsen Helene Bilsted Probst har fået nyt job.

Hun skifter fra Sundhedsstyrelsens højeste sæder til at blive lægefaglig koncerndirektør i Region Midtjylland. Det skriver regionen i en pressemeddelelse.

Onsdag kom det frem, at Sundhedsstyrelsen ikke havde det sundeste arbejdsmiljø. I en rapport fra Arbejdstilsynet, som Djøf har fået indsigt i, har især tonen fra direktionen fået kritik.

En direktion, der for nu består af Søren Brostrøm og vicedirektør Steen Dalsgård Jespersen.

Helene Bilsted Probst bliver lægefaglig koncerndirektør for Region Midtjylland med Poul Michaelsen, der starter som koncerndirektør.
Helene Bilsted Probst bliver lægefaglig koncerndirektør for Region Midtjylland med Poul Michaelsen, der starter som koncerndirektør. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Af pressemeddelelsen fremgår det ikke, om problemerne mellem direktionen og medarbejdere har haft en indflydelse på jobskiftet.

Til gengæld fremgår det, at Helene Bilsted Probst ser frem til den nye stilling.

»Jeg glæder mig utroligt meget til at lære sundhedsvæsenet i Region Midtjylland bedre at kende, og jeg ser virkelig frem til i samarbejde med alle de mange dygtige folk i regionen at finde løsninger på nogle af de store udfordringer, vi står med,« siger Helene Bilsted Probst i pressemeddelelsen.

Helene Bilsted Probst begynder på sit nye job i januar 2023 – efter knap ti år i ledende stillinger i Sundhedsstyrelsen.