Selvom om posen med boliger til salg lige nu er meget let – lettere end i mange år – så er der stadig ejendomme til salg, der skiller sig markant ud fra de almindelige parcelhuse og storbylejligheder, der sædvanligvis præger markedet.

Det skriver boligsøgningssiden Boliga.dk, der har samlet nogle af de mest specielle ejendomme, der lige nu kan købes på det danske boligmarked.

Ejendomme, hvor du kan bo, men også drive en forretning; det være sig en bager, en kiosk eller tankstation med båd.

Bageri
Storegade, Mariager

Foto: Mægleringen Arden
Foto: Mægleringen Arden
Vis mere

Tæt på Mariager Fjord i den lille by Assens kan du overtage det gamle bageri på Storegade, der ligger i et gult hus fra 1905. Kringlen i guld hænger stadig og svinger over døren, men indenfor er der lidt at gøre, før man igen kan lange brød over disken eller bruge pladsen på anden vis.

Ejendommen har desuden boligkvadratmeter på både stueetagen og første sal. Alt sammen udbudt til salg for 1,15 millioner kroner.

Se ejendommen her

Kiosk
Nykøbingvej, Sakskøbing

Foto: Danbolig Sakskøbing
Foto: Danbolig Sakskøbing
Vis mere

I den lollandske by Sakskøbing har du også mulighed for at bo og arbejde samme sted, hvis du køber den tidligere Rørbæk Kiosk på Nykøbingvej. I stueetagen ligger forretningen – med varehylder og kasseapparat - samt et kontor, hvor der på første sal er en lille lejlighed.

Du kan leje ejendommen eller købe den for 535.000 kroner.

Se ejendommen her

Tankstation
Sundby Alle, Sundby

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen
Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen
Vis mere

Man kan både få tanket bilen, købe en cola i minimarkedet til turen videre eller teste heldet på en af maskinerne i spillehallen på tankstationen i Sundby ved Nykøbing Falster, som for nyligt er kommet til salg.

Med i udbuddet følger en villa på 92 kvadratmeter, og hele arrangementet kan blive dit for lige under 2,5 millioner kroner.

Se ejendommen her

Andre læser også