Se videoen foroven: Hvad synes de unge om den udskældte gruppe Offensimentum?

Mobbegruppen ‘Offensimentum’ på Facebook lukkede mandag, efter bloggeren Karina blev udsat for massiv chikane fra gruppen. En af dem, der har været efter Karina Muriel Mimoun, er 19-årige Oliver Bay. Ham og Karina Muriel Mimoun stod ansigt til ansigt onsdag i P1 Debat, hvor Oliver Bay sagde undskyld.

Dødstrusler, bestillinger på diverse takeaway-sider og onlinehandler og en besked, der ved første øjekast lignede en indkaldelse fra PET.

Sådan er Karina blandt andet blevet chikaneret af Facebook-gruppen ‘Offensimentum’, der mandag blev lukket ned af samme årsag.

Gruppen havde over 100.000 medlemmer og havde sendt en såkaldt ‘Offen-hær’ efter Karina Muriel Mimoun, da hun havde skrevet et kritisk indlæg om gruppen på sin blog.

En af dem, der har chikaneret Karina Muriel Mimoun, er Oliver Bay, der efterfølgende har sagt undskyld til hende. Både privat og onsdag, da de begge deltog i P1-debatten.

»Jeg tænker, det er gået langt over grænsen, det der er foregået. Det er ikke acceptabelt. Jeg tager selv afstand fra det. Og det er der andre der også gør,« sagde Oliver Bay i programmet, hvor Mads Aagaard Danielsen var vært.

Karina Muriel Mimoun har delt en korrespondance på sin Twitter-profil, hvor Oliver har lagt planer for, hvordan han sammen med andre skulle være modbydelige ved hende.

Blandt andet skriver han, at ‘Offensimentum’ skal bestille pizza til hendes adresse, samt forsøge at hacke hendes hjemmeside.

Dog er det ikke noget, Oliver Bay vil gøre igen, fortalte han i radioen.

»Jeg fandt ud af, at jeg var gået over stregen, da jeg deltog i debatten på Karinas væg, der forsvarede jeg Offensimentum som gruppe. Men det har jeg også lagt mig ned og sagt, at det er ikke i orden,« sagde Oliver Bay, der drømmer om at få en karriere inden for politiet.

Karina Muriel Mimoun fortalte under udsendelsen, at chikanen, der begyndte i torsdags, stadig finder sted.

»Jeg har oplevet folk helt ned til 13 år true mig. Udover dem, der truer mig, så har en del af jer også lagt jer ned og følt sig dybt ulykkelige over det, de er endt med at gøre,« fortalte hun.

I radiostudiet blev samtalen styret af værten, og den direkte dialog mellem Karina og Oliver var minimal. Dog kom det frem under udsendelsen, at de to er på god fod på trods af, hvad der var sket.

»Jeg tager imod undskyldninger. Jeg ønsker ikke at ødelægge nogens liv. Oliver og jeg har også givet hinanden et kram, inden vi kom ind i studiet,« fortalte hun.

Ved du noget om Offensimentum? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.