Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Prins Henrik var en af de første, der fik en tur i Tivolis nye forlystelse Fatamorgana, som blev indviet tirsdag.

I magelig facon og afslappet tempo med hænderne bag ryggen spadserede prins Henrik hen mod Fatamorgana - klar til en tur i det nyeste skud på stammen i forlystelsesparken. Tilsyneladende upåvirket af, hvad der ventede ham 30 meter oppe i luften.

Prins Henrik vurderer lige Fatamorgana, inden han skal have en tur i forlystelsen, der blev indviet tirsdag.
Prins Henrik vurderer lige Fatamorgana, inden han skal have en tur i forlystelsen, der blev indviet tirsdag. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

Fatamorgana er den første forlystelse i verden til at indeholde tre forlystelser i en.

I bunden er den børnevenlige 'Minimorgana'. Længere oppe bliver det vildere. I 30 meters højde finder man de to andre forlystelser. Der er en familievenlig version og en noget vildere sag, hvor man bliver slynget rundt samtidig med, at hele konstruktionen med fire arme roterer rundt om tårnet, der i alt rager 45 meter op i vejret.

Højt at flyve. Prins Henrik til vejrs i den ene af de tre forlystelser, som Tivolis nyeste forlystelse Fatamorgana byder på.
Højt at flyve. Prins Henrik til vejrs i den ene af de tre forlystelser, som Tivolis nyeste forlystelse Fatamorgana byder på. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

Mens han ikke dristede sig til en tur i den hurtigste og gulvløse udgave, var det en begejstret prins Henrik i sin grønne - meget farvestrålende - jakke, der satte fødderne på jorden igen.

»Jeg tager mine børnebørn med, så de også kan prøve den på et tidspunkt,« sagde han efterfølgende ifølge BTs fotograf.

Herefter begav prins Henrik sig over til Monsunen, som ikke skulle snydes for et royalt islæt på dagen, hvor Tivoli åbnede deres unikke nye forlystelse.

Prins Henrik var begejstret over turen, da han satte fødderne på jorden igen.
Prins Henrik var begejstret over turen, da han satte fødderne på jorden igen. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

 

 

 

Andre læser også