Der er lagt op til royal fest i fyrstendømmet Monaco, når prinsesse Carolines ældste søn Andrea Casiraghi skal giftes med den smukke colombianske skønhed Tatiana Santo Domingo, skriver prinsesse Caroline i en pressemeddelelse.

Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo er begge 28 år, og de har været sammen i snart otte år, og nu er det tid til, at de skal sige ja til hinanden.

Der er endnu ikke nogen detaljer om, hvor eller hvornår brylluppet skal holdes, men det menes ifølge flere medier at blive i 2013.

Brylluppet bliver det anden i den lille stat i det sydlige Frankrig inden for to år. Sidste år giftede prins Albert II sig med den sydafrikanske svømmer Charlene Whitstock, der nu kan kalde sig prinsesse Charlene.

SE BILLEDERNE: De 13 hotteste royale lige nu

Andrea Casiraghi har flere gange været i top 10 på magasinet Forbes' liste over de pæneste kongelige i verden, mens han sidste år var nummer to på Daily Mails liste over de smukkeste mandlige royale.

Andrea Casiraghi er nevø til Prins Albert II, og hvis han og prinsesse Charlene ikke får nogle arvinger, er det Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo, der kommer til overtage tronen i Monaco.

Det kommende brudepar mødte hinanden, da Andrea Casiraghis søster Charlotte Casiraghi introducerede dem for hinanden. Hun læste nemlig sammen med Tatiana Santo Domingo.