Ude er godt, men hjemme er som bekendt bedst.

Sådan troede mange nok også, at fyrstinde Charlene af Monaco havde det, da hun efter seks måneders tvungen sygdomseksil i Sydafrika for nylig kunne vende hjem.

Men sådan er det åbenbart ikke.

Nu har hun nemlig forladt fyrstedømmet igen for at finde fred til at komme sig helt over den øre, næse og halsinfektion, hun blev ramt af i Sydafrika, og som tvang hende igennem hele fire operationer.

Det store mysterium er så, hvor fyrstinden er taget hen for at komme til hægterne.

»Hun har det bedre, men hun har fortsat brug for hvile og fred. Hun er ikke i fyrstedømmet, men vi vil snart få mulighed for at besøge hende,« siger fyrstinde Charlenes mand, fyrst Albert, til Monaco-matin.

»Jeg kan ikke sige mere på grund af diskretion. Der er træthed, ikke kun fysisk, og det kan kun behandles ved hjælp af fred og ro.«

Det er kun to uger siden, at den 43-årige fyrstinde endelig kunne vende hjem til sin 63-årige mand og deres tvillinger, Jacques og Gabriella, på seks år.

Sygdomsforløbet betød, at den lille familie i store perioder har været adskilt.

»Det har været en meget svær tid for mig. Jeg savner min mand og mine børn så meget. Det, som var sværest for mig, var, da lægeteamet sagde, at jeg ikke kunne komme hjem til vores tiårs bryllupsdagsfejring,« har fyrstinde Charlene sagt i et tidligere interview med det sydafrikanske medie Channel 24.

Nu må hun finde sig i at misse nok en begivenhed, da den nuværende restituering betyder, at hun ikke kan deltage i Monacos nationaldag 19. november.