Grevinde Alexandra og hendes mand, fotografen Martin Jørgensen, lever et liv i velhaverklassen med fast adresse i Københavns ambassadekvarter og med luksussommerhuse i Tyrkiet.

Men hvis kærligheden en dag brister, og parret går fra hinanden, får Martin Jørgensen næppe mulighed for at føre den ekstravagante livsstil videre.

Som BT kan afsløre, lever parret i så overdådig luksus, at de har været nødt til at optage millionlån i den eksklusive herskabsvilla, som grevinde Alexandra i 2005 kvit og frit fik overdraget i forbindelse med skilsmissen fra prins Joachim. Her har hun siden boet sammen med sin nuværende mand, Martin Jørgensen. Og levet godt. Lovlig godt.

Intet formuefællesskab

Da parret 3. marts 2007 blev gift i Øster Egede Kirke ved herregården Jomfruens Egede på Sydsjælland, indgik de samtidig en ægtepagt, som sikrer, at grevinde Alexandra ikke skal dele sin formue i forbindelse med en skilsmisse. Ifølge den tinglyste ægtepagt, som BT har fået fra Tinglysningsretten, har parret valgt ikke at indgå formuefællesskab, hvilket betyder, at de værdier, som parret hver især bringer ind i ægteskabet, ikke skal deles ved skilsmisse.

Det betyder bl.a., at grevinde Alexandra ved en skilsmisse ikke skal dele villaen på Svanemølllevej, som hun fik af sin tidligere mand prins Joachim.

Desuden har parret tilføjet til ægtepagten, at værdier, som parret tilegner sig under ægteskabet ved køb, arv eller gave, heller ikke skal deles ved en skilsmisse.