Han lægger ikke fingre imellem, ham prins Henrik.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Absolut heller ikke, når det kommer til de to nyeste skud på det royale stamtræ, de royale tvillinger, som kronprinsesse Mary fødte lørdag på Rigshospitalet.

Prins Henrik deltog tirsdag morgen i den traditionsrige kongejagt i Gribskov, hvor han over for den fremmødte presse fik mulighed for at reflektere lidt over sit første møde med den lille prins og prinsesse.

Se billederne: Alex, Martin og prinserne på besøg hos Mary

- Tvillingerne er meget grimme, lyder den karske dom over Mary og Frederiks to nyfødte børn, inden Prinsen dog bløder en kende op i det vanlige, frankofile smil og fortsætter:

- Nej, de er meget søde. Men jeg vil ikke sige smukke. Og forældrene har det godt. Kronprinsessen er i fin form. Mary har det meget godt, siger prins Henrik til Bt.dk.


Prins Henrik var selv det første familiemedlem, der fik de to babyer at se, da han alene uden Dronningen troppede op på Riget i lørdags. Men den 75-årige prinsgemal ved endnu ikke, hvornår Kronprinsensen bror, prins Joachim, har i sinde at besøge sin nye nevø og niece.- Det ved jeg ikke, for han er jo ude i den store verden. Jeg ved ikke, hvornår han kommer hjem.