Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det er godt at have en skulder at græde ud ved, når man har problemer i familien, så Dronning Silvia af Sverige nød i aftes godt af dronning Margrethes selskab, da de to aflagde besøg i den svenske kirke i København sammen.

Silvia var tilsyneladende glad for at have Margrethe ved sin side, da hun kort før kl. 19 onsdag ankom til kirken.

De to snakkede sammen inde i den kongelige limousine, Silvia steg ud af bilen nærmest kirken, og mens hun sendte de mange fremmødte et anstrengt smil, ventede hun på dronning Margrethe, der steg ud fra den modsatte side.

De to royale kvinder gik de 15 meter hen til kirken sammen, og da Margrethe stoppede op for at snakke med nogle af gæsterne, ventede Silvia nærmest panisk på hende. Margrethe og Silvia gik sammen de sidste meter hen mod de cirka 20 pressefolk fra Sverige og Danmark, der ventede ved kirken. De to kvinder snakkede stille sammen undervejs.

"Drottnning Silvia", råbte pressefolkene for at få Silvias reaktion på den skandale, hendes mand er havnet i. Men Silvia ignorerede pressefolkene og talte videre med Margrethe.

På sin plads sad Silvia roligt og trillede tommelfingre, mens hun ventede på at koncerten skulle starte. Margrethe sad ved hendes side under hele koncerten.

LÆS MERE I B.T.s TORSDAGSUDGAVE

Andre læser også