Prinsesse Märtha Louise og hendes mand, Ari Behn.
Prinsesse Märtha Louise og hendes mand, Ari Behn. Foto: JONATHAN NACKSTRAND

Den norske prinsesse Märtha Louise og hendes mand Ari Behn er gennem tiden blevet kendt for at tiltrække sig mediernes opmærksomhed for deres til tider anderledes liv. Nu har Ari Behn atter bragt sig i centrum.

Mens prinsesse Märtha Louise har kæmpet med at blive grinet af og set skævt til, siden hun for år tilbage proklamerede, at hun taler med engle, så har hendes mand Ari Behn gentagne bragt sig selv i rampelyset på en knap så uskyldig måde.

I 2011 chokerede han alle, da han både drak og dansede på bordene i et tv-program. Men Ari Behn har også bragt det norske kongehus i et dårligt lys ved mange andre lejligheder. Og nu er den så gal igen.

Martha louise 3

I sin faste klumme i den norske avis VG langede Ari Behn lørdag ud efter den norske sportskommentator Davy Wathne. Behn kaldte blandt andet Davy Wathne for en 'klovn' og 'en sportslig letvægter'.

Og det er ikke gået Wathnes næse forbi. Den 98 kg tunge og 170 cm høje sportskommentator har nemlig taget til genmæle, skriver den norske avis Dagbladet.

SKI-NORDIC-MEN

På sin Twitterprofil kalder Davy Wathne blandt andet Ari Behn for 'den mest pompøse og selvhøjtidelige nar i den norske offentlighed'.

- Ari Behn, som burde være en mand af folket, minder mig mere om Ludvig den 14., solkongen. Det er helt vanvittigt, at den mindst kongelige er den mest bombastiske, siger Wathne til den norske avis Dagbladet.

Wathne tilføjer dog, at han ikke tager sig synderligt at kritikken fra Behn.

Märtha Louise og Ari Behn har sammen tre døtre. Fra venstre er det: Emma Tallulah Behn, Leah Isadora Behn og Maud Angelica Behn .

- Hvis man bliver distraheret af at blive kritiseret af Ari Behn, så har man et problem. Han har ingen substans eller injuriererne kraft. Det er som kejserens nye klæder, han har ingen klæder på. Nogen må gennemskue det og le ad det, siger Wathne.

I sidste uge fik Ari Behn og Märthe Louise også god opmærksomhed i medierne, da det kom frem, at parret ikke har været set sammen til et officielt arrangement i et halvt år. Det fik flere til at spekulere i, om parret har problemer i deres forhold.

SWEDEN-ROYALS-CHRISTENING

Det fik Ari Behn til at afsløre, at parrets forhold måske var lidt anderledes end de flestes.

- Der findes en åbenhed og en respekt i vores forhold. Vi får lov til at flirte med andre. I den henseende er vi meget frie, siger Ari Behn, der for tiden har travlt. Han er ved at afslutte en roman samtidig med, at han arbejder med en reality-serie.

Märthe Louise og Ari Behn har været gift siden 2002 og har sammen tre døtre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.