I dag er det præcis seks år siden, at kronprinsesse Mary nedkom med sine og kronprins Frederiks velskabte tvillinger på Rigshospitalet. Prins Vincent og prinsesse Josephine kan i dag fejre deres seks års fødselsdag.

Prins Vincent blev født lørdag den 8. januar 2011 klokken 10.30, mens prinsesse Josephine blev født klokken 10.56.

Da Frederik med pjusket hår og glædestrålende ansigt kunne fortælle den samlede presse, at der var kommet to børn, først en dreng og bagefter en pige, var den kongelige fader så stolt, at han næsten ikke kunne være i sin egen krop.

Vincent og Josephine er henholdsvis nummer fire og fem i den danske arvefølge. Over dem ligger deres far, kronprins Frederik, og de to store søskende, prins Christian og prinsesse Isabella.

Tvillingerne blev døbt i april 2011, hvor de fik navnene: Vincent Frederik Minik Alexander, Prins til Danmark, greve af Monpezat og Josephine Sophia Ivalo Mathilda, Prinsesse til Danmark, komtesse af Monpezat.

Siden er der gået seks år, flere togter med kongeskibet Dannebrog i både Danmark og til Grønland, en stor rejse til Australien, vinterferier og sommerferier, hvor tvillingerne er blevet præsenteret for offentligheden af deres ovenud stolte forældre.

I anledning af tvillingernes fødselsdag har vi samlet billeder fra deres liv i en lille fødselsdagsvideo.

SMS

Hitter på Facebook