Det var en yderst selvsikker, smuk og elegant kronprinssese Mary, der torsdag indtog New York.

På egen hånd og uden gemalen overstrålede hun klart repræsentanterne fra de andre nordiske kongehuse. Og det er ikke til at se, at den åleslanke Mary fødte tvillinger for ikke en gang et år siden.

US-NORWAY-SWEDEN-DENMARK-ICELAND-FINLAND-ROYALS
lignede hun som altid en million.

SE BILLEDERNE:
US-NORWAY-SWEDEN-DENMARK-ICELAND-FINLAND-ROYALS

Torsdag aften dansk tid åbnede den norske dronning Sonja udstillingen 'Luminous Modernism: Scandinavian Art Comes to America, 1912', og hun var i fint selskab.

Nemlig med det svenske kongepar, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, og hendes egen mand kong Harald og vores danske kronprinsesse Mary.

LÆS OGSÅ:
Mary ankom solo, da kronprins Frederik havde andet på programmet. Kronprinsen var på besøg på sit gamle universitet Harvard i Boston.

Lørdag skal hele den kongelige bande atter mødes, når de sammen skal deltage i en mindebegivenhed for de 2605 mennesker, som døde, da terrorister fløj ind i World Trade Centers tvillingetårne 11. september 2001.

LÆS OGSÅ:

Om aftenen er der stor fest, hvor American Scandinavian Foundations 100-års jubilæum skal fejres med maner. Her vil den svenske prinsesse Madeleine og græske prins Nikolaos og hans kone Tatiana også deltage.