Sommeren er slut, men amorinerne er stadig i luften på Egeskov Slot.

Den 52-årige greve Michael Ahlefeldt-Laurvig er forelsket - og i intet mindre end en vaskeægte prinsesse. Og prinsesse Alexandre af Berleburg har nu fået sig et slot og en ny greve i sit liv.

Greven fra Egeskov Slot blev i 2016 skilt fra erhvervskvinden Caroline Søeborg, men har nu genfundet kærligheden i prinsesse Benediktes ældste datter. Det bekræfter han selv overfor Billed-Bladet.

»Vi er meget, meget glade. Det føles rigtig godt og meget dejligt,« siger Michael Ahlefeldt-Laurvig.

Gerve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille fra Egeskov Slot er blevet ramt af Amors pil.
Gerve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille fra Egeskov Slot er blevet ramt af Amors pil. Foto: Sonny Munk Carlsen
Vis mere

Umeldingen fra de nye royale turtelduer kommer kun få måneder efter, at prinsesse Alexandra blev skilt fra grev Jefferson-Friedrich efter mere end 30 år sammen og knap 20 års ægteskab.

Parret, som havde lært hinanden at kende på en kostskole i Tyskland, har været bosat i både London og Paris og har to børn sammen, der går i skole i Slesvig-Holsten.

Arkivfoto: Prinsesse Alexandra og grev Jefferson
Arkivfoto: Prinsesse Alexandra og grev Jefferson Foto: Jeppe Michael Jensen
Vis mere

Dengang udtalte prinsesse Alexandra også til Billed-Bladet, at de havde afsluttet deres ægteskab, men at de ville forblive sammen i forældreskabet.

»Det har været en utrolig svær beslutning. Vi har kendt hinanden i 30 år, men er kommet til et punkt, hvor vi må erkende, at vi er vokset fra hinanden,« sagde Alexandra i maj måned.