Med ansigterne som hugget i sten tager fyrst Albert og Charlene af Monaco fat på at fejre Monacos nationaldag i går mandag den 19. november 2012.,
Med ansigterne som hugget i sten tager fyrst Albert og Charlene af Monaco fat på at fejre Monacos nationaldag i går mandag den 19. november 2012., Foto: POOL

Ikke en gang på Monacos nationaldag var der smil i fyrstindens øjne

Hvad er det, der gør, at lilleputstatens førstedame, fyrstinde Charlene, stadig går rundt i det blide middelhavssolskin uden de store smil på sit kønne ansigt?

Det er 16 måneder siden, hun blev gift med Monacos fyrst Albert II, ved et overdådigt bryllup, hvor både Frederik og Mary og Joachim og Marie kastede endnu mere glans over eventyrbrylluppet. Se alle billederne fra brylluppet her

Men få dage inden brylluppet gik der hårdnakkede rygter i Monaco om, at Charlene havde forsøgt at flygte fra sin kommende prins. Men at hun blev standset af hans militærfolk i lufthavnen i Nice. Her var Charlene angiveligt i gang med at købe en enkeltbillet til sit hjemland Sydafrika.

Siden blev Albert gift med den høje, slanke blonde topsvømmer, der græd uopretteligt ved den kirkelige velsignelse. Imens så Albert blot bistert til, at tårerne strømmede ned over sin bruds blege kinder.

SE BILLEDERNE: SÅ TRIST ER CHARLENE

Og lige siden brylluppet har det været så som så med de store smil fra den tidligere 34-årige OL-svømmers side, når hun har vist sig offentligt.

Så sent som i går, hvor Monaco fejrede sin nationaldag, og hvor både Albert og Charlene men også prinsesse Caroline af Monaco og prinsesse Stephanie samt Carolines to ældste sønner, Andrea og Pierre Casiraghi,deltog, var det en sørgmodig prinsesse i stilfuldt prinsesse outfit lige fra pilleæskehatten til de halvhøje sorte stiletsko, der trofast stod ved sin 54-årige mands side.

Kun da hun hilste på Monacos rebelske prinsesse Stephanie, var der ægte varme i Charlenes øjne og smil på hendes læber.

Fyrst Albert selv, der inden brylluppet havde et ry som en kvindebedårer af rang, og har erkendt faderskabet til to børn født udenfor ægteskabet, så heller ikke synderligt lykkelig ud i går ved de officielle begivenheder i Monaco.

Om de triste miner skyldes, at monegaskerne spekulere massivt i, at Charlene stadig er myndeslank. For den statueagtige prinsesse ser umiddelbart ikke ud til at have travlt med at blive gravid, selv om det er  næsten halvandet år siden, parret blev gift.

SE BILLEDERNE: SÅ TRIST ER CHARLENE

For Charlene og Albert skal producere deres egen arving til fyrstedømmet, der efter sigende er det rigeste monarki i verden.

Hvis det ikke lykkes for parret, vil arvefølgen i stedet blive overdraget til prinsesse Carolines ældste søn, 28-årige Andrea Casiraghi.

Han har allerede sikret sig sin del af arvefølgen. Andrea's forlovede, Tatiana Santo Domingo, 29 år, som han skal giftes med næste år, er nemlig gravid. Det har hun bekræftet overfor magasinet La Voz Libre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.