En lidt mere end almindelig pinlig og tåkrummende video er nået til de engelske og australske medier. Og den omhandler vores egen Kronprinsesse Mary og Pentti Arajarvi, der er gift med den finske præsident.

Videoen er filmet til en royal bankét i det danske kongehus i anledning af Dronning Margrethes 40 års jubilæum. Og her er der noget, der tyder på, at den kongelige festivitas ikke falder helt i Pentti Arajarvis smag. For han finder i hvert fald noget andet at bruge sine kræfter på.

Om det er de mange juveler omkring Marys hals, der fanger hans opmærksomhed, eller det er noget helt andet. Det er svært at sige. Men Pentti Arajarvi spiller bestemt helt uskyldig i at overhovedet at have kigget i nærheden af Marys bryst.

Galla-taffel
Det lader dog til, at vores egen Kronprinsesse har set, hvor manden til den finske præsident Tarja Halonen har haft sine øjne. Og mens han kigger op i loftet, så vælger hun at dække sin kavalérgang med den ene hånd.

Og nu er den video altså nået hele vejen til England og tabloid-avisen 'The Daily Mail', som indleder deres artikel med ordet 'Busted!'.

Til sin anden side havde Pentti Arajarvi i øvrigt også den danske statsminister, Helle Thorning Schmidt (S).

Videoen, som du kan se herunder er blevet set af lige under 15.000 personer på Youtube. Og lige nu går den sin gang også hos flere steder hos australske medier.

Se videoen herunder: