Arkivfoto: Sveriges prinsesse Sofia Foto: EPA/MAJA SUSLIN / SCANPIX SWEDEN OUT
Arkivfoto: Sveriges prinsesse Sofia Foto: EPA/MAJA SUSLIN / SCANPIX SWEDEN OUT Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Onsdag aften var dele af den svenske kongefamilie samlet til repræsentationsmiddag på slottet i Stockholm. Men én lyste op over de andre. Prinsesse Sofia i sin guldfarvede kjole med kjole, der fremhævede hendes gravide mave på flotteste vis.

De fremmødte fra svensk presse var onsdag aften vilde for at høre, hvor kjolen er fra. Svaret overraskede de fleste. Den har hun nemlig lånt af sin bedste veninde, Olivia Rehn. Det skriver Expressen.

Andre læser også: LIVE NU: Storbrand i Fredericia er næsten umulig at slukke

Prinsesse Sofia med sin mand, prins Carl Philip, til gallamiddag onsdag aften Foto Fredrik Sandberg / TT kod 10080

Prinsesse Sofia er ikke den eneste, der venter barn i den svenske kongefamilie. Kronprinsesse Victoria venter sit andet barn med sin mand, Daniel.

Prinseparret Carl Philip og Sofia blev gift i 2015. Kort efter kunne de jublende annoncere, at Sofia er gravid med parrets første barn. Og det tegner til at blive et travlt, men lykkeligt forår i det svenske kongehus. Prinsesse Sofia har termin i april, mens kronprinsesse Victoria har termin i marts.

I forvejen har det svenske kongepar tre børnebørn. Kronprinsesseparret har datteren Estelle, mens prinsesse Madeleine og hendes mand har datteren Leonore og sønnen Nicolas.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.