Hårmoden har det med at vende tilbage - også for de royale. Lille prins Vincent har det samme lange hår som Kronprinsen havde da han var barn. Dog er pandehåret lidt mere afslappet i den moderne version.
Hårmoden har det med at vende tilbage - også for de royale. Lille prins Vincent har det samme lange hår som Kronprinsen havde da han var barn. Dog er pandehåret lidt mere afslappet i den moderne version. Foto: H.K.H. Kronprinsessen - / Vagn Hansen

Mary nænner ikke at klippe Vincents lange hår

På de helt nye billeder af lille prins Vincent og hans tvillingesøster Josephine, der fylder to år i dag tirsdag, og som deres mor har taget, er det tydeligt at se, at selv om tvillingerne ikke er enæggede, så ligner de hinanden meget. På håret.

Se også Marys nye billeder: Sådan ser Vincent og Josephine ud i dag

Tvillinger i medierne

Og Vincent har det bestemt ikke fra fremmede. Hans far var også med på langhårsmoden, da han var en lille dreng i begyndelsen af 1970'erne. Det fremgår tydeligt, hvis man går i bt.dk's fotoarkiv.

Her kan man hente det ene billede efter det andet af Frederik, der som lille dreng havde den flotteste prins Valiant frisure, der gik godt ned over ørerne.

Det var godt nok i de langhårede 70'ere - Frederik blev født den 26. maj 1968 - og dengang kunne det ind imellem være svært for datidens ældre befolkning at kende forskel på drenge og piger, fordi drengene havde lige så langt hår som pigerne havde.

Og moden har det som bekendt med at vende tilbage. I år 2013 er langt hår til drenge nemlig atter på mode. Og eftersom Vincents blonde hår er næsten lige så langt, som hans tvillingesøsters er, viser Frederik og nok især Mary, at deres yngste søn følger tidens hårmode.

- Jeg ser mange mødre, der har små drenge med langt hår i min salon. Og drengene er langhårede, fordi deres mødre godt kan lide det, så ja, der er en tendens til at små drenge er langhårede, bekræfter stjernefrisøren Gun-Britt.

Se også Marys nye billeder: Sådan ser Vincent og Josephine ud i dag

Tvillinger i medierne

Hendes egen dreng, der i dag er en voksen mand, var heller ikke udstyret med en kæmmet korthårsfrisure, da han var barn.

- Min egen søn var også langhåret, da han var lille. Og jeg var vild med det til ham, fordi jeg syntes, det klædte ham så godt. Lille prins Vincent er da helt skøn at se på med det lange hår. Man kan se, han er en spilopmager, mener Gun-Britt.

Hun peger også på, at Frederik og Mary nok er blevet mere 'loose' (afslappede, red.) med deres yngste børns udseende, end tilfældet har været med prins Christian, der aldrig har været langhåret. Hvilket hans store fætre prins Nikolai og prins Felix heller aldrig har været.

- Den store prins Christian har altid været mere kæmmet og kortklippet. Men jeg tror ikke, at Mary nænner at få klippet Vincents hår, fordi det ser så skønt ud, siger Gun-Britt.

Se også Marys nye billeder: Sådan ser Vincent og Josephine ud i dag

Tvillinger i medierne

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.