'Det var en dejlig dag,' skriver kronprinsesse Mary som kommentar til de billeder, hun mandag tog af sin mand og børn og lagde på de sociale medier.

Næsten som enhver anden mor kunne have gjort.

Og det ligner da næsten også en helt almindelig dansk familie på ferie, når man se kronprinsessens skud, som Kongehuset har offentliggjort på Instagram og Facebook:

Glade feriebørn på museum, der har taget opstilling foran en buste af polarforskeren Knud Rasmussen, og lillesøster og lillebror tager opstilling foran hans hus i Hundested sammen med familiehunden.

Der er selvfølgelig også lige billedet af farmand, Kronprins Frederik, der med sikker hånd styrer den kongelige chalup, og solnedgangsbilledet med Kongeskibet i baggrunden og matroserne på dæk, der afslører, at der er tale om Danmarks mest kendte familie.

Billederne stammer fra den uofficielle sejlads med Kongeskibet Dannebrog, som Kronprinsparret og deres fire børn lige nu er på rundt i Danmark.

Kongehuset har delt en række af Kronprinsessens private billeder fra familiens tur rundt i Danmark med Kongeskibet Dannebrog.
Kongehuset har delt en række af Kronprinsessens private billeder fra familiens tur rundt i Danmark med Kongeskibet Dannebrog. Foto: Kongehuset
Vis mere

Billederne er kronprinsessens egne, og det er også hende, der har skrevet teksten, der følger med:

'Igen i år har vi taget vores fire børn med på eventyr i Danmark med Kongeskibet Dannebrog.
I dag prøvede vi kræfter med at puste glas på det arbejdende værksted Backhaus-Brown & Glassmedjen, og så besøgte vi også snedkerværkstedet Egeværk. Vi var også forbi polarforskeren Knud Rasmussens hjem. Ham kunne min mand fortælle mange historier om til børnene. Det var en dejlig dag.'