Et af tre officielle bryllupsbilleder. Læs mere om personerne på billedet i artiklen. Klik dig videre og se de øvrige officielle billeder.
Et af tre officielle bryllupsbilleder. Læs mere om personerne på billedet i artiklen. Klik dig videre og se de øvrige officielle billeder. Foto: Grand-Ducal Court / Christian As

Mary, Frederik, Margrethe og Henrik i fint selskab

Se de officielle billeder fra det royale bryllup i går, da Luxembourgs arvestorhertug Guillaume fik sin grevinde Stéphanie de Lannoy. Det nygifte par er foreviget på Grand-Ducal Palace efter den religiøse bryllupsceremoni i Notre Dame katedralen i Luxembourg.

På det officielle bryllupsbilledet med alle de royale deltagere ses brudeparret Guillaume og Stéphanie i midten. På forreste række fra venstre er det Belgiens dronning Fabiola og storhertug Jean samt storhertuginde Maria Teresa og storhertug Henri af Luxembourg og længst til højre grev de Lannoy.

Kongeligt bryllup i Luxembour


I anden række fra venstre er det prins Hans-Adam II af Liechtenstein, prinsesse Marie-Aglae af Liechtenstein, dronning Silvia af Sverige, kong Harald af Norge, dronning Sonja af Norge, prins Henrik, dronning Margrethe, Hollands dronning Beatrix, kong Albert II og dronning Paola af Belgien og prinsesse Lalla Salma fra Marokko.

Tredje række tæller prins Hassan og Prinsesse Sarvath af Jordan, den spanske kronprinsesse og kronprins, Letizia og Felipe, kronprins Naruhito fra Japan, grevinde Sophie af Wessex, Prince Edward, jarl af Wessex, prinsesse Caroline af Hannover samt prins Willem-Alexander og prinsesse Maxima af Holland.

Kongeligt bryllup i Luxembour


På fjerde række er Grækenlands tidligere kongepar, Anne-Marie og Konstantin II, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, belgiske prinsesse Mathilde og prins Philippe, Norges kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon, kronprinsesse Victoria og prins Daniel fra Sverige og Sheikh Nahyan Bin Mubarak Al Nahyan.

På bagerste række ses prins Radu og kronprinsessen af Rumænien samt prinsesse Tessy, prins Louis, prinsesse Alexandra, prins Felix og prins Sebastien - alle fra Luxembourg - og Bulgariens dronning Margarita og Simeon II.

Kongeligt bryllup i Luxembour
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.