Prins Andrew har tilsyneladende stadig en støtte i sin ekskone, Sarah 'Fergie' Ferguson.

Den britiske prins, der for tiden anklages for at have presset den dengang 17-årige Virginia Giuffre til sex, blev i weekenden set forlade sit hjem i Windsor med ekskonen.

Selvom de blev skilt i 1996, bor de stadig sammen, og de blev altså set forlade det royale hjem i en Range Rover med deres hund på bagsædet.

Prins Andrew og Sarah 'Fergie' Ferguson har to børn sammen, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie.

I 2015 sagde 'Fergie' ifølge Cosmopolitan, at de må betegnes som verdens lykkeligste skilsmissepar. Og at selvom de bor i samme hus – så skal man huske på, at det er et ret stort hus. Så det fungerede fint.

Deres hjem 'Royal Lodge' ligger fem kilometer fra dronning Elizabeths Windsor Castle.

'Fergie' medvirkede i december i et italiensk talkshow, hvor hun beskrev deres forhold som et 'eventyr', og at hun stadig huskede deres bryllup som den bedste dag i hendes liv.

»Jeg står 100 procent bag Andrew. Han er sådan en fantastisk mand, han er en fantastisk far og nu også en fantastisk bedstefar,« sagde hun dengang.

I forbindelse med den aktuelle retssag har prins Andrew blandt andet fået frataget sine militære titler og protektorater, ligesom det senest er kommet frem, at han formentlig også snart vil miste sine bodyguards.

Se prins Andrew og 'Fergie' sammen herunder.

Andre læser også