Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I dag fylder prins Nikolai 13 og dermed bliver prinsen teenager.

Og selv om teenagere kan være noget modvillige, hvis de skal vise sig offentligt sammen med deres mødre, så det nu ikke ud til, at den snarlige teenageprins syntes, det var så slemt igen, da han i weekenden mødte op til Ecco Walkathon med sin mor, grevinde Alexandra.

- Det er sjovt at gå Walkathon. Og jeg vil blive ved med det, også når jeg er blevet teenager, fortalte Nikolai til BT i begyndelsen af seks kilometerruten.

Prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn fortalte også BT, at han havde gjort sig nogle tanker om at blive teenager.

- Jeg bliver snart en voksen mand, lød det fra en lidt genert prins.

Og som det er kutyme for de fleste teenagere, fik grevinde Alexandra ikke lov til at holde Nikolai i hånden under gåturen i år, som hun ellers har gjort de foregående ni-10 gange, familien har deltaget i velgørenhedsturen.

De får snart en teenager i huset, hvad siger De til det?

- Åhh, han er ikke teenager endnu. Vi nyder de sidste dage, lo Alexandra og strøg Nikolai kærligt på armen, mens han smilede lidt genert tilbage.

Og så må vi håbe, at Alexandra har nydt det. For i dag er det ovre. Nikolai er teenager - og snart en mand.Foto: Steen Brogaard
Vis mere

Andre læser også