____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den kongelige familie har indtaget Gråsten Slot i Sønderjylland for sommeren. Her viser Mary sig i hippie-agtige kjoler. Læs kendis-stylist Kenny Aleksandr's bedømmelse

Kronprinsesse Marys tøjstil har gjort, at hun efterhånden er blevet lidt af et stilikon og til inspiration for andre. I år har hun flere gange over foråret og sommeren vist sig i lidt løsere, mere praktiske kjoler, end man lige er vant til. Og helt flade sko.

- Hun virker dejlig menneskelig og med på en bølge af lidt luksus-boheme, uden at det betyder fjer i håret og perlekranse, siger Kenny Aleksandr til BT.

Hippie-looket er ikke ukendt, men ifølge Kenny Aleksandr bringer kronprinsessen det til nye højder.
- Mary ligner en, der lige er kommet fra sit sommerhus, men hun ser stadig præsentabel ud. Der er lidt 'Lille Doktor på Prærien' møder landligt idyl over det, vurderer han.

Kronprinsesse Mary er gået på sommerferie sammen med sin familie. Og det afspejler sig i hendes tøj.

- Jeg finder hendes stil smuk samtidig med det ser komfortabelt og stadig chikt ud. Både hun og kronprinsen formår virkelig at bruge sommeren til at vise en dejlig afslappet side af sig selv, siger stylisten.