Prins Harry og Meghan Markle optrådte for første gang sammen offentligt mandag.
Prins Harry og Meghan Markle optrådte for første gang sammen offentligt mandag. Foto: MARK BLINCH

En glad, afslappet og tydeligvis forelsket prins Harry viste mandag med al ønskelig tydelighed, at kvinden i hans liv hedder Meghan Markle. For første gang optrådte de sammen officielt.

Britiske medier har længe spekuleret i den 33-årige prins' forhold til den tre år ældre amerikanske skuespiller, og mandag kom de to gående hånd i hånd til en tenniskamp under Invictus Games i den canadiske storby Toronto.

I foråret viste de to sig for første gang sammen ved en polo-turnering, hvor prinsen deltog. Her så Meghan Markle til fra sidelinjen, og de har deltaget i bryllupper sammen og været på ferier med hinanden, men det er første gang, de to optræder sammen ved en officiel begivenhed.

Under kampen var det da også tydeligt, at de to er glade for hinanden. De smilede, grinede og flettede - ifølge Dailly Mail - sågar også fingre under en tenniskamp for kørestolsbrugere.

478102030.jpg

Selv om prins Harry allerede har omtalt Suits-skuespilleren (en amerikansk tv-serie, red.) som sin kæreste, og hun i et interview med magasinet Vanity Fair for nylig fortalte, at de er meget lykkelige og forelskede, så var det første gang, at fotograferne fik et billede af de to hånd i hånd.

Det har vakt opsigt i Storbritannien, at den amerikanske skuespillerinde allerede har været gift.

Briterne har nemlig dårlig erfaring med ægteskaber, der er indgået mellem en kongelig og en fraskilt. I 1936 frasagde Edward VIII sig tronen, fordi han ville giftes med en kvinde, der allerede havde været gift to gange.

Invictus Games er et internationalt sportsstævne for tidligere soldater, der er blevet skadet, mens de var i militæret. Det var Harry selv, der fik idéen til stævnet, der indtil videre har været afholdt tre gange.

RIU

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.