De første kursister er begyndt på prinsesse Märtha Louises engleskole i Oslo. Interessen var stor på førstedagen. Specielt fra pressens side.

Den norske prinsesse Märtha Louises meget omtalte "engleskole", Astarte Education, tog torsdag imod de første kursister i Norges hovedstad, Oslo.

Der var mødt et stort antal pressefolk op på førstedagen for at overvære startskuddet på prinsessens nye projekt, der har vakt både stor opmærksomhed og debat i Norge, efter at prinsessen for nylig meddelte, at hun kan få kontakt med engle og ville oprette kursusstedet.

Prinsesse Märtha var også i lokalerne i Bygdøy Allé, da kurset begyndte. På et tidspunkt kom hun sammen med sin engleskolekollega, Elisabeth Samnøy, ud på gaden til de mange journalister for at sige, at hun ikke ville sige noget.

- Vi har ingen pressekonference, og vi kommer ikke med kommentarer. Dette her er galskab, sagde prinsessen med latter i stemmen.

- Men det er jo dejligt, at I er interesseret. Men jeg har sagt det, jeg skal sige i denne sammenhæng, og jeg håber, at I respekterer, at de, der går på kurset, må have deres privatliv i fred, tilføjede hun.

/ritzau/