Her ses et billede af Diana, prinsesse af Wales 17. juni 1997
Her ses et billede af Diana, prinsesse af Wales 17. juni 1997 Foto: JAMAL A. WILSON

Det var ligheden mellem de to, der satte gang i rygterne. At den afdøde prinsesse Dianas søn Harry i virkeligheden ikke var blevet til med prins Charles - men med hendes elsker.

Nu maner hendes tidligere elsker - James Hewitt - rygterne til jorden.

Det gør han i et interview med et australsk medie, hvor han direkte bliver spurgt, om det i virkeligheden er ham, der er far til den engelske prins Harry.

»Nej, det er jeg ikke,« svarer han ifølge det engelske medie The Telegraph.

FRANCE DIANA  63675

James Hewitt er tidligere officer og lærte den populære og elskede prinsesse Diana at kende, da han i 1986 blev ansat som ridelærer for hende. Han skulle hjælpe den hesteforskrækkede prinsesse, og de to knyttede et tæt bånd.

Venskabet udviklede sig til en hemmelig affære mellem de to, som stod på i over fem år. Affæren forblev dog ikke hemmelig, da avisen Sunday Times bragte nyheden om affæren på forsiden i 1992.

Prins Harry.

Offentliggørelsen gik dog hårdest ud over James Hewitt, som i mange kredse blev 'persona non grata'. Siden har han flere gange åbent fortalt om affæren og deres forhold.

Til det australske medie fortæller James Hewitt ifølge The Telegraph, at han har ondt af, at prins Harry har skullet lægge øre til den slags rygter om, hvem hans far var. Han mener, at årsagen til, at rygterne har været så vedholdende gennem årene, er ganske simpel:

»Det sælger aviser,« siger han og tilføjer:

»Det er sikkert værre for ham (prins Harry, red.), stakkels fyr.«

ARKIVFOTO af James Hewitt fra 1999.

Det er ikke første gang, at James Hewitt har forsøgt at mane rygterne til jorden. Det gjorde han også i et interview med Sunday Mirror for 15 år siden. Dengang sagde han, at Harry allerede var født og løb rundt, da hans affære med Diana begyndte.

Men han indrømmede, at han godt kunne se, at der var visse ligheder mellem ham og prinsen.

»Det røde hår må jeg indrømme er meget lig mit, og folk siger, vi ligner hinanden. Jeg har aldrig opfordret til denne sammenligning, og selvom jeg var længe sammen med Diana, så må jeg en gang for alle sige, at jeg ikke er prins Harrys far,« sagde han dengang.

Prinsesse Diana døde i en trafikulykke i 1997.

ARKIVFOTO af Prinsesse Diana fra 1996.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.