Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Smadremanden fik gang i regentparrets lattermuskler, da de besøgte Zirkus Nemo i går.

Der var synlig gensynsglæde, da et veloplagt regentpar i går aftes gæstede Søren Østergaard og Zirkus Nemo på Tangkrogen i Aarhus.

Regentparret ankom kort inden forestillingen klokken 19.30 i strålende aftensol, og mens publikum tog plads på sæderne under teltdugen, hilste Dronningen og prins Henrik hjerteligt på Søren Østergaard og fru Lisbet Lundquist, der fulgte regentparret ind i teltet.

Selvom både Dronningen og prins Henrik ankom storsmilende til Zirkus Nemo, så gik der ikke mange minutter, før Smadremanden havde fået humøret endnu en tand op og grinene helt op til ørerne hos både Dronningen og Prinsen, der tydeligt morede sig over Søren Østergaards brovtende og storbandende alter ego.

»Hold nu kæft, mand, I er fandme det grimmeste publikum, jeg nogensinde har set. Hold nu kæft Åååårhus, hvor er I grimme,« lød det fra Smadremanden til Dronningens store begejstring.

Solbrun og skægget prins

Det er langtfra første gang, cirkusdirektør Østergaard underholder de royale. Første gang var ved selveste gallamiddagen i forbindelse med kronprinsparrets bryllup i 2004, og for et par år siden underholdt han igen, denne gang til prins Henriks 80 års fødselsdagsreception.

Regentparret ankom mandag med kongeskibet til Aarhus, hvor de sammen vil tilbringe det næste par uger i sommerresidensen på Marselisborg Slot. Og derfra havde regentparret altså taget en kort smuttur, mindre end en kilometer, til Tangkrogen.

Cirkusbesøget markerede slutningen på en travl dag for prins Henrik. Han havde nogle timer forinden besøgt Tunø Festivalen på øen Tunø mellem Aarhus og Samsø.

Og mens Dronningen ankom i en lyserød jakke, så var prins Henrik klædt i en endnu mere opsigtsvækkende grøn blazer. Særligt prins Henrik ser ud til at have nydt godt af sin aleneferie på Chateau Cayx tidligere på måneden, mens Dronningen besøgte Færøerne alene. Prins Henrik ankom tydeligt solbrun med det nyligt anlagte skæg, der kan få enhver hipster til at se misundeligt på den nu 82-årige pensionerede prins.

Andre læser også