Ifølge en af Kates foretrukne designere går hertuginden bevidst efter tøj der ikke sidder for stramt bagtil. Man skulle jo nødig blive kendt på samme måde som Pippa.
Ifølge en af Kates foretrukne designere går hertuginden bevidst efter tøj der ikke sidder for stramt bagtil. Man skulle jo nødig blive kendt på samme måde som Pippa. Foto: DYLAN MARTINEZ

Kate Middleton - der i dag er Hertuginde af Cambridge - gør sit for ikke at få den opmærksomhed, som Pippa fik ved storesøsterens bryllup.

En elegant og nydeligt velsiddende kjole gjorde fredag 29. april 2011 Pippa Middleton mere kendt end nogensinde.

Her var hendes tætsiddende kjole lige ved at stjæle al opmærksomheden fra to milliarder tv-seere ved hendes storesøster Kate Middletons bryllup med den engelske prins William.

BRITAIN-ROYALS-MARRIAGE


Will og Kate


Men den situation har 30-årig Kate Middleton - som i dag formelt kendes som Hertuginde af Cambridges - gerne ville undgå, fortæller en af hendes favoritdesignere, Roland Mouret, til engelske Telegraph.

- Hun vil undgå en numse-situation, som den Pippa havde, udtaler Roland Mouret om hertuginden som fylder 31 i dag, onsdag, 9. januar.

Kate1

TOPSHOTS-BRITAIN-ROYALS-COMBO

Derfor blev flere af hertugindens kjoler syet løsere bagpå, så de ikke var så tætsiddende, som oprindeligt, fortæller Roland Mouret.

- Hun (hertuginden, red.) er meget bevidst om, hvilke detaljer som giver reaktioner i medierne. Hun vil ikke ikke have mediepostyr. Hun virker ikke som en, der har behov for at klæde sig sexet for omverdenen. Hun klæder sig for William og for sig selv, siger den kendte designer.

Baerende
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.