Det var en usædvanlig åben Märtha Louise, der i sidste uge talte ud om en svær tid til den omstridte amerikanske healer Eric Pearl.

Det skriver det norske ugeblad Her og Nå.

Eric Pearl er kendt for - angiveligt - at få handicappede til at rejse sig fra fra deres kørestole og helbrede kræftsyge. I sidste uge gæstede han Norge, og visittet blev afsluttet med en tre timer lang seance i Oslo.

Blandt de flere hundrede tilskuere var den 38-årige norske prinsesse Märtha Louise, der talte ud til Eric Pearl om sine problemer.

- Jeg havde problemer med at finde min plads i det offentlige rum og følte, at folk overtrådte mine grænser. Hver gang jeg gav nogen hånden, var det som om, en lille del af mig forsvandt. Der var kun et sted, jeg følte mig virkelig tryg - og det var i stalden sammen med hestene. Jeg blev simpelthen frygelig træt af at være ude blandt mennesker, sagde prinsessen til Eric Pearl.

Märtha Louise er meget fascineret af den alternative verden, og i 2007 startede hun med en veninde et center for alternative behandlingsuddannelser. Hun påstår desuden, at hun kan se engle, og at hun har været synsk, siden hun var barn.