»I dag trækker vi en grænse«

Sådan åbner den norske prinsesse Märtha Louise sit post på Instagram, hvori hun fortæller, at hun og hendes mand Durek Verrett har besluttet, at de ikke længere vil tale med pressen.

»Vi ved, at dele af pressen vil intensivere deres løgne om os i takt med at vores bryllupsdag nærmer sig. Imens vi forbereder vores store dag er vi dedikerede til at tage os af hinanden, vores mentale helbred og vores kærlighed til hinanden, og derfor har vi besluttet, at vi ikke længere vil kommentere på noget, som pressen smider mod os,« skriver hun på Instagram.

Beslutningen kommer i kølvandet på en række afsløringer om parrets kommende bryllup. 

Detaljerne var taget fra brudeparrets private bryllupsinvitation, hvor en gæst angiveligt havde tippet det norske udgave af Se og Hør.

Afsløringerne fortalte blandt andet, at festlighederne ville vare over flere dage, at det var strengt forbudt at bære en række specifikke farver og at gæsterne ikke måtte tage billeder til begivenheden.

Efter afsløringen tog Märtha Louise Se og Hørs artikel op i sin podcast, hvor hun ifølge norske Dagbladet udtaler:

»Jeg undrer mig virkelig over, hvor meget de fik for det – hvor meget jeg er værd? For den, der gjorde det, er ikke min ven, hvis Se og Hør er vigtigere end vores venskab,« sagde prinsessen i podcasten.

»Nu har jeg været i gamet i en del år, så jeg er ret god til at spotte, hvem som gør sådan noget (lækker informationerne om brylluppet til Se og Hør, red.).«

Det betyder altså, at hvis man skal tro på Märtha Louises seneste instagrampost, at hverken den lækkende gæst eller pressen vil være at finde til prinsessens bryllup 31. august i den norske bygd Geiranger.