Den norske prinsesse Märtha Louise kan risikere at miste sin travhest.

Den hesteglade prinsesse har nemlig en anpart i hesten Quantum Tile, der kan risikere at blive solgt for at skaffe midler til boet i en konkurssag.

Det skriver det norske medie VG.

Ifølge Trav35.no er den tidligere norske travchef Even Westby nemlig gået konkurs med sin enkeltmandsvirksomhed Fotomek Even Westby.

ARKIV. Her ses prinsesse Märtha Louise med sin hest.
ARKIV. Her ses prinsesse Märtha Louise med sin hest. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Vis mere

Da Even Westby også ejer halvdelen af selskabet Hippo Management - som er den registrerede ejer af prinsesse Märtha Louises hest - kan hesten risikere at blive solgt for at skaffe penge efter konkursen.

Det bekræfter bobestyreren Stian Hatleberg til Trav og Galopp-Nytt.

Den konkursramte Even Westby forventer dog ikke selv, at det kommer så vidt, at Quantum Tile må sælges.

Om ikke andet forsikrer han, at prinsesse Märtha Louise og hendes forretningspartner, Geir Kamsvåg, ikke kommer til at lide økonomisk.

Den norske prinsesse Märtha Louise er en erfaren rytter. Her ses hun i 2018 under sin eksamen for at blive travkusk.
Den norske prinsesse Märtha Louise er en erfaren rytter. Her ses hun i 2018 under sin eksamen for at blive travkusk. Foto: Lise Aserud/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»De er med for markedsføringen af andelsalget (af hesten, red.) og har ikke penge i det, hverken udgifter eller indtægter,« siger den konkursramte travchef til VG.

Prinsesse Märtha Louise selv skulle da heller ikke frygte at miste sin travhest i forbindelse med konkursen.

Prinsessens pressesekretær, Carina Scheele Carlsen, påstår nemlig overfor VG, at prinsessens ejerandel på Quantum Tile ejes i et andet af prinsessens selskaber, som Even Westby ikke skulle være involveret i.