Prinsesse Marie og prins Joachim markerer hverdagens tilbagekomst med et billede af parret sammen fra Frankrig.

Billedet er siden blevet delt på Kongehusets officielle Instagram-konto.

Her kan man se prinsessen og prinsen – sammen i den franske hovedstad.

»Sammen i Paris. Dejligt, at det nu er hverdag igen,« lyder teksten til billedet.

Man kunne forestille sig, at teksten hænger sammen med, at prins Joachim i morgen, fredag, begynder i sit job som forsvarsattaché i Paris – og dermed vender tilbage til hverdagen.

Billedet er samtidig det første af både prinsen og prinsessen sammen, efter prins Joachim blev opereret for en blodprop i hjernen i juli.

I august så man første gang noget til prins Joachim, da han sammen med storebror, kronprins Frederik, optrådte på et billede i Frankrig, hvor det samtidig blev beskrevet, at prinsen var i bedring.

Derfor blev det også påpeget, at prinsen fortsat havde brug for ro.

Men nu er prinsen atter klar igen.

Fredag tiltræder han i sin nye stilling som forsvarsattaché i Paris. Det er den første offentlige optræden, siden prinsen blev ramt af den føromtalte blodprop i hjernen.

I første omgang var det planen, at prins Joachim skulle være startet i sit nye job 1. september. Det blev siden udskudt til midten af september.

»Det har hele tiden været planen, at prinsen skulle starte medio september,« skrev kommunikationschef hos kongehuset, Lene Balleby, i en sms til Ritzau og tilføjede:

»Efter lægernes anvisninger foregår opstarten stille og roligt - herunder med hjemmearbejde, som jo også er helt i tråd med den generelle arbejdssituation i Paris som følge af covid-19.«