Prinsesse Marie fylder 40 år: Se alle de skønne billeder | BT Royale - www.bt.dk
Køb abonnement
Et af prinsesse Maries utallige protektorater er for Landsforeningen Autisme. Her besøger hun deres ferie for enlige forsørgere til børn med autisme i Helsingør Ferieby og får sig et herligt grin undervejs.
Et af prinsesse Maries utallige protektorater er for Landsforeningen Autisme. Her besøger hun deres ferie for enlige forsørgere til børn med autisme i Helsingør Ferieby og får sig et herligt grin undervejs. Foto: Jens Nørgaard Larsen

Prinsesse Marie fylder 40 år: Se alle de skønne billeder

SMS

Joachims hustru Marie har siden brylluppet i 2008 charmeret danskerne som mor og protektor for mange forskellige humanitære projekter. I dag runder hun 40 år, og BT kigger tilbage på otte år med prinsesse Marie i det danske kongehus.

Et af prinsesse Maries utallige protektorater er for Landsforeningen Autisme. Her besøger hun deres ferie for enlige forsørgere til børn med autisme i Helsingør Ferieby og får sig et herligt grin undervejs.

Det vakte stort postyr i Kongehuset, da ugebladet Her og Nu påstod, at prinsesse Marie havde fået lavet sine bryster større på en klinik i Litauen i juni 2015. Kongehuset forlangte noget usædvanligt, at bladet bragte en berigtigelse, hvilket også blev gjort den 14. oktober samme år.

Her bliver prinsesse Marie bliver optaget som skuespiller i Kongelig Mayestaits Acteurs efter at have medvirket i Studenterrevyen i Grøndal Centret i København. Marts 2013.

En afslappet prinsesse Marie har her lagt det store skrud og i stedet iført sig kasket og uniform ved et besøg hos Beredskabsstyrelsen

H.K.H. Prinsesse Marie på besøg på Roskilde Festivalen torsdag den 2. juli 2015. Her besøgte hun Rockwool Fonden, pantboderne og WeFood i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, som hun modtog en æres-folkeaktie af.

Sommer, sol og masser af royale børn. Prinsesse Marie sammen med Prins Joachim, Prinsesse Mary og Kronprins Frederik til den årlige sommerfotografering på Gråsten Slot i 2015.

Wuuuush! Prinsesse Maries hat ryger sig en tur i den skarpe blæst på vej til Dronning Margrethes 75-års fødselsdagsreception. En vaks vagt fangede dog hatten, som blev leveret tilbage til prinsesse Marie.

Prinsesse Marie med familie til en følelsesladet eftermiddag foran den franske ambassade på Kongens Nytorv dagen efter terrorangrebet på Paris den 13. november 2015.

Som protektor for Folkekirkens Nødhjælp bager prinsesse Marie sammen med elever fra 4 Y til fordel for verdens fattigste

En stolt prinsesse Marie sammen med Prins Joachim, Prinsesse Athene og dagens hovedperson, Prins Henrik. Lille-prinsen havde første skoledag i august 2015.

Prinsesse Marie har - siden hun giftede sig med Prins Joachim i 2008 - charmeret danskerne som mor og protektor for mange forskellige humanitære projekter. Fredag fylder hun 39. Vi fejrer fødselsdagen med et tilbageblik på prinsessens liv gennem de seneste år.

Som protektor for Folkekirkens Nødhjælps humanitære projekter i Etiopien var prinsessen på en rundrejse i landet i januar 2014. Her mødtes hun blandt andet med daværende udenrigsminister Holger K. Nielsen (SF) på den danske møllestensfabrik Engsko.

I anledning af Prinsesse Athenas et års fødselsdag den 24.januar 2013 har fotografen fanget mor og datter i en kærlig stund.

Her ankommer Prinsesse Marie og Kronprinsesse Mary stilfuldt klædt til Malene Birgers 10 års jubilæumsshow på Det Kongelige Teater den 31.01. 2013.

Prinsesse Marie og Prins Joachim ankommer til regentparrets Nytårskur- og Taffel i Christian VIIIs Palæ på Amalienborg 1. januar 2013.

Prins Joachim og prinsesse Marie ankommer 1. januar 2011 til regentparrets nytårstaffel for regeringen. 

Prins Joachim ankommer sammen med prinsesse Marie og prins Henrik til Egeskov Slot tirsdag d. 18 januar 2011 for at deltage i Danmarks Kartoffel Råds årsmøde. Prins Joachim er protektor for foreningen.

Prinsesse Marie ses her i Rio de Janeiro sammen med børnene hun besøgte i forbindelse UNICEF og UNESCOs 'Crianca Esperanca'-projekt.

Prinsesse Marie var ikke bange for at tage et lille spil bold.

Prinsesse Marie, dronning Margrethe og kronprinsesse Mary ankommer torsdag den 9. september 2010 til en velgørenhedsmiddag på Fredensborg Slot til fordel for WWF Verdensnaturfondens arbejde.

Prins Joachim og prinsesse Marie til festkoncert i Tivoli i anledningen af 100-året for Dronning Ingrids fødsel.

En smuk Marie ankommer med prins Joachim til tidligere prins Nikolaos af Grækenlands bryllup med Tatiana Blatnik.

Copenhagen historic grand prix 2010. Her deltog  prins Joachim og prinsesse Marie, som uddelte præmier.

Under familiefotograferingen den 28. juli 2010 tog prins Joachim den lille ny Prins Henrik op på skuldrene.

Det blev dog hurtigt for meget for den lille prins, som måtte reddes ned af mor.

Regentparret besøgte Tønder Kommune på officielt sommerbesøg. Dronning Margrethe og prins Henrik var under besøget i selve Tønder by om formiddagen ledsaget af Prins Joachim og Prinsesse Marie.

Prins Joachim og prinsesse Marie på besøg på Ærø. Her ses Marie med de traditionsrige Ærømasker i landsbyen Bregninge.

Den kongelige familie på balkonen på Amalienborg fredag den 16. april 2010 ved fejringen af dronning Margrethes 70 års fødselsdag.

Prins Joachim, prinsesse Marie og de to små prinser Nikolai og Felix var alle til Den Internationale Racing Festival 2010 på Carlsberg. Her ses prins Joachim og prinsesse Marie på vej til at køre en tur i racerbilerne.

Her Prinsesse Marie i en kærlig stund med prins Joachim.

Prins Joachim og Prinsesse Marie ankommer til regentparrets nytårstaffel på Amalienborg 1. Januar 2010.

Prins Joakim, prinsesse Marie, prins Nicolai og prins Felix på ski ved Col de Bretaye.

Prinsesse Marie besøger Landsforeningen Autismes ferie for enlige forsørgere til børn med autisme i Helsingør Ferieby. Og her blev der tid til lidt boldspil.

Prinsesse Marie indvier her Folkekirkens Nødhjælps Genbrugsbutik i Tønder. Det skete med snor klip, snak med de mange frivillige og et køb blev det også til.

Her ankommer prinsesse Marie og prins Joachim til premiereaftenen på James Bond-filmen 'Skyfall'.

Prins Joachim og prinsesse Marie forlader Rigshospitalet med prinsesse Athena, som blev født den 24. januar 2012. Prinsessen vejede 2930 g.

Prins Joachim og prinsesse Marie holdt barnedåb i Møgeltønder kirke søndag den 20.maj 2012, hvor den lille prinsesse blev døbt Athena Marguerite Françoise Marie. Her ses prinsesse Marie med prinsesse Athena og prins Joachim med prins Henrik.

Regentparret, kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie besøger det nye monument over Danmarks Internationale Indsats på Kastellet, der blev indviet i København mandag den 5.september 2011, hvor soldaternes Nationale Flagdag også blev højtideligholdt.

Prins Joachim og prinsesse Marie ankommer til nytårskur og -taffel for regeringen 1. januar 2014 på Amalienborg.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.