Kongehuset er nærmest blevet stamgæster i Parken under EM. Men i aften var der særligt en deltager, der løb med opmærksomheden:

Prinsesse Isabella.

For selvom kronprins Frederik og prins Christian delte et pænt billede fra ankomsten til Parken på Instagram, sad 14-årige prinsesse Isabella med en veninde i VIP-loungen og hyggede sig langt fra farmand og storebror.

Og her blev prinsessen fotograferet med Instagram-stjernen, Anders Hemmingsen.

Anders Hemmingsen tog en selfie med prinsesse Isabella til EM-landskamp tidligere på året. Det sjældne billede lagde han op til stor opmærksomhed på sin Instagram-profil.
Anders Hemmingsen tog en selfie med prinsesse Isabella til EM-landskamp tidligere på året. Det sjældne billede lagde han op til stor opmærksomhed på sin Instagram-profil. Foto: Privat
Vis mere

Det var kun de kongelige drenge, der lod sig fotografere ved ankomsten til Parken, og dermed troede de fleste, at det var en royal herretur.

Men sådan var det ikke.

De sidste måneder har prinsesse Isabella i den grad vist sin personlighed. Til prins Christians konfirmation i maj løb hun med opmærksomheden, da B.T.s mikrofon fangede hende i at sige:

»Sagde du ikke, at jeg skulle gå med farmor? Altså, du er helt væk« til kronprinsesse Mary.

Seancen udspillede sig foran Havesalen ved Fredensborg Slot, da pressen skulle møde prins Christian efter konfirmationen i Fredensborg Slotskirke, og prinsesse Isabella var i tvivl, om hun skulle blive eller forlade pressefotograferingen med dronning Margrethe.

Klippet med prinsesse Isabella fra prins Christians konfirmation gik viralt på blandet andet Anders Hemmingsens Instagram.

Til Danmarks anden EM-kamp mod Belgien var kronprins Frederik i Parken med både prins Christian og prins Nikolai og prins Felix.

Til den første kamp mod Finland var Kronprinsen og Kronprinsessen til stede.