En hundetræner, der engang arbejdede for Storbritanniens prinsesse Anne, er mistænkt for at dræbe sin kone.

Den 67-årige hundetræner ved navn Jack Zurick skød angiveligt sin kone, 56-årige Debbie Zurick, med et haglgevær efter at have fundet ud af, at hun havde fået en ny kæreste.

Efter drabet, der i øvrigt fandt sted på premierminister Boris Johnsons families grund i Somerset i det sydvestlige England, skød han sig selv.

Det skriver Daily Mail, der desuden kan berette, at mens Debbie Zuricks liv ikke stod til at redde, så er Jack Zurick stadigvæk i live, men i kritisk - dog stabil - tilstand.

Premierminister Boris Johnson (højre) med sin far, Stanley Johnson (venstre).
Premierminister Boris Johnson (højre) med sin far, Stanley Johnson (venstre). Foto: TOLGA AKMEN
Vis mere

Jack Zurick og Debbie Zurick, der nåede at være gift i 30 år, avlede og trænede hunde af racen clumber spaniels.

Parret købte ejendommen i Somerset af Boris Johnsons far, Stanley Johnson, tilbage i 2013 for den nette sum af 440.000 pund, hvilket svarer 3,9 millioner danske kroner.

Stanley Johnson ejer selv nabohuset på grunden sammen med sin kone, Jennifer, mens et tredje hus på grunden er ejet af Boris Johnsons søster, Rachel.

Boris Johnson ejer også selv en ejendom på grunden.

»Både jeg og hele min familie er chokerede og ulykkelige over denne tragiske hændelse,« siger Stanley Johnson til det britiske medie og fortsætter:

»Vi er kede af, at Debbie Zurick har mistet livet. Hun var en nabo, og hun var elsket højt.«

Daily Mail har talt med en række af Debbie Zuricks venner, som fortæller, at hun for nyligt flyttede hjem til en ven, fordi hun angiveligt var 'træt' af sit ægteskab.

Da hun lørdag tog hjem for at hente nogle af sine ting, blev hun angiveligt skudt af Jack Zurick, som tidligere har arbejdet som hundetræner for prinsesse Anne, datter af dronning Elizabeth 2 og prins Philip.

Prinsesse Anne med premierminister Boris Johnson, hvis familie ejer grunden, som drabet fandt sted på.
Prinsesse Anne med premierminister Boris Johnson, hvis familie ejer grunden, som drabet fandt sted på. Foto: YUI MOK
Vis mere

Redningspersonale blev tilkaldt til ejendommen klokken 14.30 lokal tid lørdag, hvor de fandt Debbie Zurick alvorligt kvæstet udenfor. Hendes ven var uskadt, mens Jack Zurick befandt sig indenfor med et selvforskyldt skudsår.

Jack Zurick og Debbie Zurick havde ingen børn.

Jack Zurick havde tidligere en søn fra et tidligere ægteskab, men han døde som 17-årig tilbage i 1995.

Politiet bekræfter over for Daily Mail, at de undersøger drabssagen. De fortæller mediet, at de i øjeblikket gennemsøger ejendommen, og at de umiddelbart ikke mistænker, at der er andre personer involveret i sagen.