Det står ikke for godt til på arbejdsfronten for prinsesse Benedikte og prins Richards ældste datter, prinsesse Alexandra og hendes tyske mand, grev Jefferson.

De er nemlig begge blevet ramt af finanskrisen og er blevet arbejdsløse. Alexandra mistede for nylig sit mangeårige job hos FN-organisationen UNESCO, hvor den tyske prinsesse arbejdede med verdens kulturarv.

Mens grev Jefferson i forvejen har været arbejdsløs i noget tid. Han var i en årrække direktør for den tyske bank, Oppenheim Bank, i Paris. Men da den lukkede efter konkurs, mistede han også sit job. Det skriver BilledBladet i det nye nummer, som kommer på gaden i morgen torsdag.

Ifølge ugebladet har det været en svær tid for det dansk/tyske prinsessepar. Især har Jefferson haft det svært med at være arbejdsløs. Han havde nemlig regnet med, at han hurtigt ville komme i gang igen. Men det er altså endnu ikke sket.

Og da Alexandra så også mistede sit job, fordi budgettet i UNESCO blev kraftigt beskåret, besluttede parret at nu skulle der ske noget nyt.

De valgte derfor at flytte væk fra den store lejlighed i Paris, hvor de har boet i flere år sammen med deres to børn, grev Richard på 13 år og komtesse Ingrid på ni år.

I stedet flytter de tilbage til Tyskland, hvor de begge stammer fra. Her har prinsesse Alexandras far, prins Richard, købt et hus til sin datter og hendes familie.

- Jeg har købt et hus til Alexandra og hendes familie i en lille vinby nær Mainz, fortæller prins Richard til BilledBladet.

Huset ligger på en 11.000 kvadratmeter stor grund, og ifølge prins Richard er det omkranset en mur.

Også prinsesse Benedikte glæder sig meget til flytningen, så kan hun nemlig inden for to timers bilkørsel besøge sin datter og de to ældste børnebørn.