Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Prinserne Nikolai og Felix havde i dag første skoledag i henholdsvis 6. og 3. klasse på Krebs Skole. Dronningens ældste børnebørn skal i år lære både engelsk og fransk i skolen.

Selv om man er prins og skal i henholdsvis 6. og 3. klasse, kan man godt blive fulgt i skole af sin mor.

Grevinde Alexandra fulgte traditionen tro nemlig hendes og prins Joachims to store drenge, prins Nikolai på 11 år og prins Felix på ni år, i skole i dag på årets første skoledag på Krebs Skole.

SE BILLEDERNE: De royales første skoledage

SE BILLEDERNE: Prins Christians første skoledag

De to prinser, der er dronning Margrethes ældste børnebørn, får i år nye fag på skoleskemaet. Nikolai skal have fransk, mens Felix skal have engelsk. Men de to nye fag bliver ikke noget problem for de to prinser.

De udtalte samstemmende, at de ingen problemer ville få med de nye fag, fordi de begge er blevet opdraget på dansk, engelsk og fransk.

Prinserne og grevinden ankom kort før klokken 10 til skolen. Her stod den første skoledag mest på hygge og udlevering af de nye skoleskemaer.

Da prinserne og deres mor kom ud fra skolen igen, blev prinserne spurgt af de fremmødte journalister, om det var dejligt at starte i skole igen.

Her lagde prins Nikolai ikke skjul på, at han sagtens kunne have holdt flere ugers ferie endnu.


SE BILLEDERNE: Prins Nikolais første skoledag

Andre læser også