Lyt til artiklen

Prins William blev så rasende på prins Harry, efter han og Meghan havde medvirket i et afslørende interview med Oprah Winfrey i 2021, at det kom til endnu et fysisk opgør mellem dem.

Det afslører prins Harry i et interview med britiske ITV  forud for udgivelsen af sin nye bog 'Reserven'.

Ifølge prins Harry greb en vred William ud efter sin lillebror og fik fat i hans bluse to gange. Derefter sagde han en hemmelig kode, som de to brødre havde lavet sammen, der lød: 'På deres mors liv'.

En frase, som de to brødre i næsten 25 år kun havde brugt, hvis en af dem havde behov for at blive særligt hørt eller lyttet til:

Forholdet mellem William og Harry er ikke det bedste.
Forholdet mellem William og Harry er ikke det bedste. Foto: DOMINIC LIPINSKI
Vis mere

»Jeg elsker dig«, og »jeg ønsker bare, at du bliver lykkelig«, lød det fra William ifølge Daily Mail, der har set interviewet, som først kan ses i Danmark mandag morgen.

Prins Harry har også afsløret, at hans storebror ikke havde direkte opponeret mod hans ægteskab med Meghan, men at han inden indgåelsen havde advaret sin lillebror om, at »det bliver hårdt«.

Hvad hans storebror mente, har prins Harry dog aldrig forstået, men han har spekuleret en del over, om prins William i virkeligheden måske bare forudså, hvordan pressen ville reagere og behandle Meghan.

Uanset hvad, så er forholdet mellem de to brødre efterhånden meget dårligt.

Prins Charles håber, at han en dag får klinket skårene med familien.
Prins Charles håber, at han en dag får klinket skårene med familien. Foto: POOL
Vis mere

I en passage i bogen beskriver prins Harry, hvordan prins William nogle år forud for Oprah-interviewet slog Harry i gulvet som følge af et skænderi om Meghan og hendes opførelse. Prins Harry faldt ved den lejlighed ned i en hundeskål, der knækkede, hvilket gav ham sår på ryggen.

Ifølge prins Harry er hele balladen ikke blot 'unødvendig', men også 'trist'.

Harry er lykkeligere end nogensinde, siger han.
Harry er lykkeligere end nogensinde, siger han. Foto: ANDREW KELLY
Vis mere

Selvom han stadig drømmer om en dag at få redt trådene ud med sin familie, så erkender prinsen dog også, at det nok har lange udsigter.

Men han tilføjer, at han alligevel er et godt sted i livet og er lykkelig:

»Jeg er et bedre sted, end jeg nogensinde har været, og jeg tror, at det formentlig gør nogle vrede, mens andre raser« lyder det fra prinsen, der er trådt ud af sin officielle rolle som kongelig og de seneste to år har boet i Californien i USA med sin kone og parrets to børn.