Prins William og prins Harry har været ude og sige, at deres forhold til hinanden ikke er så ramt, som det har været ude i medierne.

'På trods af at det er blevet blankt afvist, så har der kørt en historie i et britisk medie i dag, som spekulerer i forholdet mellem hertugen af Sussex og hertugen af Cambridge,' lyder det i en officiel meddelelse udsendt fra begge sider, skriver Sky News.

'For brødre, som interesserer sig så stærkt for emner om mentalt helbred, er brugen af giftigt sprog på denne måde sårende og potentielt farligt.

Reuters skriver, at meddelelsen er blevet sendt ud, efter The Times skrev, at prins Harry skulle have sagt, at han blev skubbet væk på baggrund af sin storebrors trynende facon.

Men det var ikke det eneste, de påstod.

Desuden skrev mediet, at prins William og hertuginde Kate ikke havde budt hertuginde Meghan velkommen.

Efter det i dag er blevet meldt ud, at man afholder et stormøde, hvor man skal diskutere prins Harry og hertuginde Meghans valg om at trække sig som ledende medlemmer i den engelske kongefamilie, så har man altså nu valgt at sende en officiel meddelelse ud, som kommer fra både medlemmer af prins Harrys og prins Williams stab.

Meddelelsen skyder altså rygter ned, som går på, at der skulle have været en splid lig den beskerevet i de engelske medier i dag.