Mandag blev den britiske prins William og Kate Middletons tredje barn døbt i London.

Prinseparrets 11 uger gamle søn blev døbt - Louis Arthur Charles - i slotskirken Chapel Royal på St. James’s Palace.

Ærkebiskoppen, som skulle døbe prins Louis, spørger Kate Middleton, om prinsen sover. Vis mere

Kate Middleton bar lille prins Louis i sin favn på vej ind i kirken, hvor hun mødte ærkebiskoppen og fortalte, at den lille “var meget afslappet og fredsfyldt” og tilføjede, “jeg håber, at han forbliver sådan her.”

Prins Louis sov, mens han blev båret ind i kirken. Vis mere


Prins William og Kate ankom til kirken sammen med deres to andre børn, prins George på fire og prinsesse Charlotte på tre.

Prins William og Kate Middleton på vej ud af kirken sammen med deres tre børn - prins Louis på 11 uger, prins George på fire år og prinsesse Charlotte på tre år. Vis mere

Privat ceremoni

Dåbsgudstjenesten startede klokken 16.00 engelsk tid, hvor kun de nærmeste venner og familiemedlemmer af prins William og Kate Middleton var inviteret til en privat ceremoni.

Heriblandt var den lille prins’ farfar prins Charles og hans kone Camilla, hertuginden af Cornwall. Kates bror, far og søster var også til stede.

Pippa Middleton, Kate Middletons søster, som i øjeblikket er gravid med sit første barn, var også med til barnedåben. Vis mere

Derudover dukkede prins Louis’ nygifte onkel op, prins Harry, som blev ledsaget af sin nye kone Meghan Markle.

Prins Harry og hans nye hustru Meghan Markle var blandt de få gæster, der talte omkring 20-30 mennesker. Vis mere


Hun blev i maj døbt i samme kirke, som prins Louis blev døbt i mandag. Her er prins Louis’ storebror prins George også blevet døbt.

Ifølge The Sun gav prins Harry sin lille nevø den første udgave af en Peter Plys bog, som koster omkring 67.000 kr., i dåbsgave.

Bemærkelsesværdigt var dronning Elizabeth II ikke til stede. Ifølge Daily Mail skyldes oldemoderens fravær en travl kalender.

Blå dag

Blå så ud til at være temaet for dagen. Både prins William og prins Harry bar blå slips og prins Louis’ yngre søskende, prins George og prinsesse Charlotte, var iført blå outfits.

Familien ankommer til dåben af den lille dreng, hvor farven blå fik lov at skinne igennem. Både prins William og prins Harry havde blåt jakkesæt og blåt slips på, mens prinsesse Charlotte var iført en blå sommerkjole og prins George i et hvidt og blåt outfit. Kate Middleton og prins Louis var klædt i cremefarvede kjoler. Vis mere

Dagens hovedperson blev iført en cremefarvet dåbskjole, som er en eksakt kopi af den historiske dåbskjole, som dronning Victorias datter blev døbt i i 1841.

Både prins Louis og hans mor var iført cremefarvede kjoler. Vis mere

Prins Louis blev født den 23. april på St. Mary’s Hospital i London og er den femte i den britiske tronfølge.

Kate Middleton viser sin søn prins Louis frem på samme dag, som hun fødte ham, den 23. april 2018. Vis mere