Lyt til artiklen

Prins Vincent lignede tydeligvis en, der kedede sig under Anders Matthesens optræden til kronprins Frederiks fødselsdagsshow i Royal Arena.

»Så han sådan ud under mit show? Hahahahaha, det er fandme sjovt,« skraldgrinede Anders Matthesen i pausen af det store fødselsdagsshow, da BT viste ham billederne af en tydeligt ubenovet prins Vincent.

»Det billede skal næsten med på min næste dvd. Han keder sig fandme, haha. Men det er okay. Det var Frederik, jeg optrådte for. Han (Vincent, red.) synes forhåbentlig, det er sjovt, når han bliver voksen. Jeg har en søn på samme alder, og han ville se ud ligesom ham.«

Anders Matthesen indrømmede, at han havde været nervøs for at optræde for kronprins Frederik. Sidste år fik han en masse opmærksomhed og kritik for at svine de unge Youtube-stjerner til Guldtuben-showet - også i Royal Arena. Han overvejede at fortsætte den hårde stil, som sin karakter Jannik Rundholdt, men besluttede sig så for at lade være.

»Jeg har skrevet på det her show i lang tid og overvejet, hvad jeg kunne tillade mig. Frederik virker som en mand, der sagtens kan tage noget sjov og ikke er så højtidelig, men der sidder også en masse i salen, der nemt kan misforstå tingene. Og så synes jeg Frederik er super. Jeg havde ikke lyst til at svine ham til.«