Da prinsen af Qatar kom til Los Angeles for at studere på et af USA's fineste og mest velansete universiteter, formåede han på den mest overdådige måde at skabe opmærksomhed omkring sig selv.

Han ankom med privatfly, boede i 'Pretty Woman'-hotellets suite og havde utallige tjenere med til at varte sig op.

En ny afsløring omkring prins Sheik Khalifa bin Hamad bin Khalifa Al Thani skaber ny opmærksomhed omkring prisen. Dog en mere negativ en af slagsen. Det skriver Berlingske.

Han er nemlig blevet taget i at bluffe sig hele vejen til en mastergrad.

For det er ikke helt så let at komme ind på et af de mest prestigefyldte universiteter i USA, når man ikke kan købe sig til optagelse. Hvilket var det, prinsen og hans familie, der leder Qatar, forsøgte sig med til at starte med.

Men det er kun en start på prinsens amerikanske eventyr.

Familien var enige om, at prins Al Thani skulle have en ordentlig uddannelse, ligesom hans brødre, der har gået på fine amerikanske universiteter. Og prins Al Thani vil gerne til Los Angeles.

Ifølge Los Angeles Times, der står bag afsløringen, forsøgte en af prinsens mange hjælpere først at købe prinsens adgangsbillet til University of California med at forære dekanen et par gyldne kamelstatuer.

Det blev afvist med beskeden om, at det ikke var op til dekanen at godkende optagelse, og at universitetet ikke optog elever på baggrund af status.

En afvisning, der ikke faldt i familiens smag. De responderede nemlig med, at Hans Højhed ikke kunne lide at få et nej.

Prinsen endte dog med at blive optaget på University of South California efter en lovning om en kæmpe donation til skolen.

Titlen som universitetsstuderende viste sig dog at være mere for titlens skyld. Prinsen satte nemlig stort set aldrig sine ben på skolen. I stedet spillede han computer og trænede på sit hotelværelse.

Fraværet blev undskyldt med forskellige sikkerhedsårsager, og prinsen fik lov til at fortsætte sit masterstudie som fjernstuderende. Altså hvor man ikke skal møde op på skolen, men studere hjemmefra.

Prinsen graduerede selvfølgelig sin bachelorgrad med topkarakterer, selv om han aldrig kom til timerne.

Og som tak returnerede prinsens chauffør eksamensopgaven i en pose, der også indeholdt et Rolex-ur, til læreren. Men det bliver værre endnu.

Prinsen fik nemlig en hjælper til at forfalske sine mange, skyhøje regninger, da han ikke vil have, at hans enorme pengebrug i Las Vegas kom frem i lyset.

Gambling er nemlig en synd i islam og ulovligt i Qatar.

Efter uddannelsen rejste den i dag 28-årige prins tilbage til Qatar, hvor han nu arbejder i efterretningstjenesten. Den store donation, som familien havde lovet universitetet, blev aldrig udbetalt.