Regentparret lagde mandag vejen forbi Idræts- og Kulturcenter Magion i Grinsted i Midtjylland, hvor der blev set på genoptræningsmetoder som stepbrættet her. Dronningen tog udfordringen op, men Prinsgemalen skulle ikke nyde noget af at konkurrere mod sin hustru.
Regentparret lagde mandag vejen forbi Idræts- og Kulturcenter Magion i Grinsted i Midtjylland, hvor der blev set på genoptræningsmetoder som stepbrættet her. Dronningen tog udfordringen op, men Prinsgemalen skulle ikke nyde noget af at konkurrere mod sin hustru. Foto: Claus Fisker
Prins Henrik har for stort hyr med hustruen på hjemmefronten, til at han tør konkurrere med hende

Regentparret lagde mandag vejen forbi Idræts- og Kulturcenter Magion i Grindsted i Midtjylland, hvor der blev set på genoptræningsmetoder som stepbrættet på billederne ovenover.

Dronningen, der var iført fornuftigt fodtøj til lejligheden, tog straks udfordringen op og lod mokkasinerne steppe, men prinsgemalen skulle derimod ikke nyde noget af at konkurrerere mod sin frue.

- Vi kæmper nok til dagligt, forklarede han sit afslag.
 
Og så fik dem i Grindsted (Dronningen inklusiv) ellers noget at grine af.

Mandagens besøg i Grindsted er led i regentparrets sommertogt med Dannebrog, hvor parret udover Grindsted og Billund, besøger Skanderborg, Næstved, Bornholm og Christiansø.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.