Man må håbe, at den britiske prins Harry er glad for sin svigermor - Doria Ragland. Ifølge det britiske medie The Express har Meghan Markles mor nemlig tænkt sig at flytte til England for at komme tættere på datteren og svigersønnen.

Mediet har talt med en anonym ven, der påstår, at Doria Ragland har planlagt at flytte til England i næste måned. The Express skriver også, at hertuginden af Sussex' mor har sagt sit job op i Los Angeles, USA, som et led i forberedelserne til turen over Atlanterhavet.

De skulle angiveligt være uadskillelige.
De skulle angiveligt være uadskillelige. Foto: STEVE PARSONS
Vis mere

Her ses Meghan Markles mor, Doria Ragland, der ankommer til St George's kapel som gæst til det royale bryllup i maj.
Her ses Meghan Markles mor, Doria Ragland, der ankommer til St George's kapel som gæst til det royale bryllup i maj. Foto: POOL New
Vis mere

»Hun er ved at gøre sig klar til at flytte til London. Jeg tror, hun gør det hurtigst muligt. Jeg ved, at hun glæder sig til at bo tættere på sin datter,« siger veninden om 61-årige Doria Ragland.

Selvsamme veninde fortæller, at Doria Ragland er dybt forelsket i England, og at hun har anskaffet sig en livvagt. Dybest set handler flytningen om, at hun savner sin datter.

»Doria og Meghan har altid været uadskillelige. Doria glæder sig utroligt meget til at flytte til London.«

37-årige Meghan Markle blev gift med prins Harry i maj og fik herefter den officielle titel hertuginde af Sussex.